Laddar

Musikinstrument

Hos oss hittar du alla slags musikinstrument. Eftersom vi själva importerar flera av våra musikinstrument kan vi erbjuda dig bra kvalitet till väldigt låga priser. Dessutom är vårt mål att alltid ge kunden bästa möjliga service. Vi vill att våra kunder ska få mycket för pengarna och en positiv upplevelse av att handla hos oss. 

Snabb leverans av ditt musikinstrument

Oavsett om du köper ett musikinstrument, tillbehör eller ljudutrustning kan vi alltid leverera direkt till dig eller ditt lokala postkontor. Vår leveranstid är extremt kort så det går väldigt snabbt att få det musikinstrument eller tillbehör som du har beställt. Om du behöver hjälp är vi alltid redo att ge dig bästa möjliga service, du kan både ringa eller skicka ett mail till oss.

Allt inom gitarrer och gitarrtillbehör

Vi har ett brett urval av elgitarrer och akustiska gitarrer. Av alla våra musikinstrument säljer vi mest gitarrer, det väldigt populära instrumentet som används i så många musikstilar. En akustisk gitarr är lätt att ta med sig och är ett väldigt omtyckt nybörjarinstrument. Vill du spela rock är elgitarren ju det ultimata instrumentet, vi har bra paketlösningar för nybörjar- och fortsättningsnivå som innehåller både gitarr och tillbehör. Utöver det har vi alla slags gitarrtillbehör man kan behöva i vårt urval. 

Massor med basgitarrer och utrustning

I vårt stora basgitarrurval har vi både elbasar och akustiska basgitarrer samt alla slags basgitarrtillbehör som strängar, förstärkare, väskor, kablar, stämapparater osv. Basgitarrer används i princip i all slags musik och ger ett djup och "botten" i musiken. Vi säljer elbasar till både nybörjare och basister på fortsättningsnivå. Vill du börja spela bas kan vi rekommendera en av våra paketlösningar som innehåller både elbas och tillbehör, allt som behövs för att komma igång. 

Stråkinstrument och andra stränginstrument

Kategorin Stråkinstrument är väldigt omfattande och innehåller både violiner, cellon och kontrabasar samt även mandoliner, banjon, ukulelen och dobrogitarrer. Vi har ett fint urval av instrument och tillbehör till billiga priser, eftersom vi köper hem i stora mängder kan vi erbjuda våra varor till förmånliga priser. 

Alla blåsinstrument direkt till dig

I vår blåsinstrumentkategori får du en bra översikt över alla våra blåsinstrument; träblåsinstrument och bleckblåsinstrument. Precis som med alla våra andra instrument kan vi pga. egen import erbjuda våra blåsinstrument till väldigt låga priser men fortfarande av bra kvalitet. Vi har så klart även ett brett urval av tillbehör till blåsinstrument.

Musikinstrument med tangenter

I den här kategorin hittar du alla våra musikinstrument med tangenter, det vill säga keyboards (både musik-keyboards och midi-keyboards), elpianon (eller sagt med ett annat ord: digitalpianon) samt våra dragspel. I de här tre kategorierna hittar du också tillbehör till de olika tangentinstrumenten. Till nybörjaren har vi paketlösningar som gör att man snabbt, lätt och billigt kan komma i gång med att spela. Det finns något för alla! 

Trummor och slagverk

I vår slagverkskategori hittar du trumset, precussion och allt du kan behöva av trumutrustning och tillbehör. Trummor används i all slags musik och är även ett musikinstrument som är väldigt populärt hos nybörjare. Vi har lämpliga alternativ för både nybörjar- och fortsättningsnivå och dessutom ett riktigt stort urval av percussion. Percussion är populärt på många olika områden: i skolor, hos barn och används ofta för att tillföra det lilla exra i olika musikstilar.