Laddar

Högtalare

Denna musik "transducer" uppfanns ursprungligen av dansken Peter Laurids Jensen 1915 i USA. Högtalarens raffinerade sammansättning av pyttesmå komponenter har sedan den uppfanns varit oersättlig då det handlar om att förstärka akustiska ljud. Högtalare har under årens lopp genomgått en del utvecklingar och blivit ännu bättre och fås idag i många olika varianter.

Kvalitet i fokus

Hos oss hittar du ett brett urval av olika slags högtalare och tillbehör av hög kvalitet. Vi har aktiva högtalare, monitorer och tillbehör till förstärkare.

Olika modeller till olika behov

Behöver du hjälp med att hitta den rätta förstärkare för ditt behov kan vår kundservide kontaktas får råd och vägledning. Vi har förstärkare som kan användas till sång, gitarr och bas - både enklare modeller och föstärkare med olika finesser som faller även den kräsne musikern i smaken.

Sätt fart på festen

Även fester kan piffas upp med en högtalare som får musiken att låta ännu bättre och ännu högre. Vi har smarta lösningar med högtalare och ljudsystem som kan transporteras och lätt tas med till festlokalen.

Rätt ljudsystem till ditt behov

Vi har högtalare med mera diskret ljud som kan användas hemma till tex. sångövning, samt större ljudsystem som kan användas på skoldiscot eller av proffsiga DJ:s. Många av modellerna har medföljande kablar och extra mikrofoner. Under de enskilda produkterna kan du läsa mer om vad som ingår med varan.

Det rätta ljudet till musikern

Har du en dröm om att bli nästa stora pop/ rockstjärna kan vi rekommendera en av våra aktiva högtalare som lätt kan kopplas till mixer, mikrofon och instrument. Eftersom vi själva importerar våra varor kan vi erbjuda våra förstärkare till förmånliga priser utan att pruta på kvaliteten.

DJ-favoriten

Är du DJ och behöver ett system som klarar ordentliga ljudnivåer har vi för detta ändamål bra och användarvänliga PA-monitorer som lätt kan kopplas till mixer eller DJ-utrustning.

Bekvämlighet i fokus

Många av våra modeller är tillverkade i hållbart plast med "fötter" så att de står stabilt och säkert. Flera modeller har också hål i bottnen så att de kan ställas på stativ. Vi har högtalare till alla ändamål så du kan helt säkert hitta det du behöver i vårt sortiment. Har du frågor eller vill ha hjälp med att hitta det du söker, är du så klart välkommen att kontakta vår kundservice.