Laddar

Gitarr

Gitarren är ett mångsidigt stränginstrument som kan användas i både klassisk musik, samt i kontemporära tappningar. Med en gitarr kan du liva upp festen eller skapa en mysig atmosfär runt lägerelden. Musik kan förändra din vardag, ditt humör, och ditt liv, och är kopplad till starka minnen.

Många varianter, märken, och modeller

Hos DanGuitar kan du hitta många typer av gitarrer som passar alla spelare, från nybörjare till proffs. Oavsett vad du har för musikintresse, kan du finna en gitarr som passar till dina önskemål. Vi erbjuder flera olika typer av gitarrer, bland annat klassiska spanska gitarrer, westerngitarrer, samt elgitarrer. Inom dessa kategorier finns flera varianter och modeller från kända märken. Vi har även gitarrer för vänsterhänta, samt specialgjorda gitarrer för barn.

Spansk gitarr

En klassisk gitarr kallas även akustisk gitarr, spansk gitarr eller nylonsträngad gitarr. Den kan användas till allt från mysiga sångstunder runt lägerelden till klassisk musik. En spansk gitarr passar bra som nybörjargitarr eftersom strängarna är mjuka och lätta att spela på. Inom denna kategori har vi klassiska spanska akustiska gitarrer, samt även spanska gitarrer med pickup. En halvakustisk, spansk gitarr med inbyggd pickup kan kopplas direkt till mixerbordet eller förstärkaren, så att du kan spela så högt och så länge du vill.

Elgitarr

För dig som gillar ljudet av en elgitarr, har vi ett enormt utbud av elgitarrer. Några av de mest populära elgitarrerna kommer från Beaton, och i premiumkategorin finns elgitarrer från PRS, Gibson, och Ibanez. I likhet med akustiska gitarrer finns flera olika typer av elgitarrer. Förutom vanliga elgitarrer, erbjuder vi även 7-strängade elgitarrer, samt elgitarrer för vänsterhänta. Elgitarrer kan köpas med paketlösningar som innehåller tillbehör, som exempelvis förstärkare, pedaler, capo, och plektrum.

Westerngitarr

I kategorin westerngitarr erbjuder vi ett flertal varianter från många kända märken. Westerngitarrer är akustiska gitarrer med stålsträngar, till skillnad från de spanska gitarrerna vars strängar är gjorda av nylon. Westerngitarren har ett stort, fint ljud och används främst i pop och rockmusik. Hos oss hittar du westerngitarrer med massivt lock, inbyggd pickup och flera modeller för både nybörjare och professionella.

Tillbehör

Till samtliga gitarrer kan du köpa till ett flertal tillbehör. Vi erbjuder bland annat förstärkare, pedaler och effekter, samt strängar, capon, och extra gitarrdelar. Allt för att du ska få ut så som möjligt av ditt gitarrspelande.

Beställning och frakt

I och med att vi testar, stämmer, och justerar varje instrument innan vi skickar dem till dig, garanterar vi att du får en gitarr av högsta kvalitet. Tack vare vår goda kontakt med våra leverantörer kan vi erbjuda dig som kund ett konkurrenskraftigt pris.

Vi önskar dig minnen för livet!

Vill du få hjälp med ditt val av gitarrer, eller har frågor gällande beställningar, är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice. Vi är redo att hjälpa dig med alla dina frågor. Vi hoppas att du hittar en gitarr som passar för just dig, och att ditt gitarrspelande kommer att ge både dig, och de du spelar för, minnen för livet.