Laddar

Blåsinstrument

Stort urval av blåsinstrument; bleckblåsinstrument, träblåsinstrument, barnblåsinstrument och olika slags tillbehör till blåsinstrument. 

Blåsinstrument för nybörjaren och den professionella musikern

På DanGuitar har vi de rätta blåsinstrumenten för dig som vill börja spela eller för dig som är en professionell musiker - alla har möjlighet till att spela detta instrument och det finns något som faller alla i smaken. På DanGuitar har vi ett stort och prisvärt urval av blåsinstrument; bleckblåsinstrument, träblåsinstrument, barn blåsinstrument, saxofon, trumpet, klarinett, blockflöjt, munspel, kazoo och massa mer. Genom att skrolla i denna kategori lär du hitta det blåsinstrumentet du är ute efter att köpa. Till dessa blåsinstrument har vi även olika slags tillbehör. Vi levererar alltid varor av mycket hög kvalité till förmånliga priser och med låg fraktavgift. Våra musikinstrument säljs med kvalitetsgaranti så att du som kund känner dig trygg och känner dig nöjd.

Köp blåsinstrument och tillhörande produkter

I samband med ditt köp av blåsinstrument är det lika viktigt att tänka på de tillhörande produkter som behövs till ditt musikinstrument. Därmed har vi i denna kategori även oljor & fett, fodral, instrumentstativ och nothållare som säljs av hög kvalité till ett billigt pris. För att öka livslängden på ditt blåsinstrument är det viktigt att man tar hand om den på olika sätt, både utvändigt och invändigt. För att skydda ditt blåsinstrument rekommenderar vi att köpa ett storleks anpassat vattenavvisande fodral så att ditt instrument inte råkar ut för yttre skador samt för vatten. Vi har även olika rengöringskit för diverse blåsinstrument för att hålla instrumenter fri från olika bakterier och damm. Att ha ett instrumentstativ av hög kvalitet ökar inte bara stabiliteten för instrumentet när du inte spelar på det utan är även lätt att ta med när du är på resande fot eller följer ett nothäfte. En nothållare är väldigt bra att ha då båda händerna är upptagna med att hålla i instrumentet. Nothållaren kan monteras på instrumentet, så att du alltid har noterna nära till hands. Vi har även ventilolja, korkfett och dragfett till de olika musikinstrumenten. Ventilolja används till att smörja ventilerna på bleckblåsinstrumenten: trumpet, flygelhorn, barytonhorn, eufonium, kornett, sousafon, tuba och valthorn. Korkfett används till träblåsinstrument; saxofon, klarinett, tvärflöjt och piccoloflöjter. Dragfett används till byglar och drag på bleckblåsinstrument. Vill du undvika sura grannar när du spelar ditt favoritinstrument? Vi säljer även sordiner av robust kvalitet som du kan lägga i hornet på ditt instrument vilket dämpar ljudet markant. Rörblad tillkommer på de flesta blåsinstrumenten och används för att blåsa nytt liv i din klarinett eller saxofon.

Vi hjälper dig att välja rätt

Som nybörjare kan det vara svårt att veta vad man ska köpa av alla olika blåsinstrument, och även för dig som har spelat det eller spelar. I de olika kategorierna har vi skrivit vilka modeller vi rekommenderar för nybörjare så att valet blir enklare för dig. Vill du köpa ett instrument av den enklare versionen till att börja med rekommenderar vi att du börjar med exempelvis munspel, Är du ändå osäker är du så klart välkommen att kontakta vår kundservice för hjälp. Vi har läroböcker och olika DVD:er som man kan följa för att lära sig hur man spelar våra olika blåsinstrument.