Laddar

Förstärkare & mixerbord

Att hitta den rätta förstärkaren kan vara en utmaning. Vi har ett riktigt stort urval i vårt sortiment som är noga utvalt för att hålla våra höga kvalitetskrav utan att priset skenar iväg.

Modellen för dig

Det finns många olika slags förstärkare, både till utseendet och angående funktioner. Vi har specialiserat oss främst i förstärkare från Thornton och Omnitronic som vi anser har bland de bästa funktioner som kan fås. 

Många variationer

Vi har alla slags föstärkare; för nybörjare, till den mer avancerade musikern och effektprocessorer. Dessutom har vi en hel del footswitch-pedaler som gör det möjligt att byta kanal eller ansluta en eller fler effekter till förstärkaren med medföljande kablar.

Förstärkare till dina behov

När du klickar dig in på den enskilda varan ser du både en produktbeskrivning samt en introduktionsvideo så att du kan få bra uppfattning om förstärkaren både angående ljudet och vilka funktioner som finns.

Kom igång på bästa sätt

Är du nybörjare och inte riktigt känner till hur förstärkare fungerar, rekommenderar vi att du kollar in våra förstärkare från DG Electronics. De är väldigt lätta att använda, du behöver bara koppla i gitarren eller basen och du får det fetaste rockljudet från förstärkaren.

Hur är det möjligt?

Du undrar dig kanske över hur våra priser kan vara så billiga. Eftersom vi själva importerar våra varor kan vi erbjuda dem till billiga priser, långt under det normala, utan att dra ned på kvaliteten. För oss är det viktigt att sälja produkter av hög kvalitet utan att det blir för dyrt för kunden.

Till dig med mer rutin

Är du van att spela med förstärkning har vi förstärkare med olika slags effekter och fler inbyggda högtalare som ger högre och kraftigare ljud. Förstärkare som kan användas vid större arrangemang.

Förstärkning på farten

Har du inte riktigt plats för en förstärkare eller är du mycket på farten kan vi erbjuda fina transportabla förstärkare som är hur lätta som helst att ta med sig. Många av dessa går dessutom på batteri så du slipper tänka på kablar och var det finns elnät.

Liten men effektiv

Vill du leka med olika ljudeffekter utan att använda en massa plats och utrymme för det kan vi rekommendera en av våra effektprocessorer. Du kan få precis de samma effekter som på en förstärkare. Du kan också koppla i hörlurar och öva när du vill utan att störa andra.

Vad väntar du på?

Har du alltid önskat dig en elgitarr och förstärkare för att kunna spela i ett band är det nu du ska slå till, varför vänta? Vi har förmånliga priser, hög kvalitet och snabb leveranstid - det blir inte lättare att sätta igång!