Laddar

Inspelning

Här hittar du all vår utrustning för inspelning av sång, ljud och datormusik.
Du hittar midi-keyboard, USB-ljudkort, mikrofoner, mikrofonutrustning, studiomonitorer, mixers och USB-gitarrer. Vi guidar dig om de många alternativen för gratis mjukvara/program för att spela in tal, ljud och musik direkt på din PC. Våra produkter är designade så att du snabbt och enkelt kan komma igång med inspelningen direkt på din PC. Det kräver fortfarande att du har goda kunskaper i PC-setup.

Köp din ljudutrustning hos oss

Behöver du komma igång med ny ljudutrustning eller kanske uppdatera din gamla? Oavsett vad så har vi på DanGuitar ett brett sortiment av just ljudutrustning. På denna sidan hittar du massor av produkter till inspelning av riktigt hög kvalité. Vi säljer inspelningsutrustning från kända varumärken och under varje kategori så hittar du de specifika produkterna. Vill du veta mer om en produkt så finns mer information i produktbeskrivningen eller så är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna till.

Audio interface som enkelt kopplas till datorn

Våra usb-ljudkort är ett audio interface som enkelt kopplas till datorn och i och med att det kopplas in på det sättet via USB så passar det till alla modeller. Det är speciellt användbart om du har en mikrofon eller ett instrument som ska kopplas till för att kunna spela direkt från datorn. Det bästa är att man kan koppla högtalare till dessa ljudkort också. Är du intresserad så köp ljudkort här på denna sidan.

Köp ditt midi-keyboard här

Våra midi-keyboard är en favorit som som vi själva importerar och kan därför hålla priserna nere. De kopplas lätt till datorn så att du kan aktivera de toner som finns på din dator. Köp många olika midi-keyboard direkt här från hemsidan och få det skickat hem snabbt. De finns i flera olika storlekar, varianter och från kända märken.

Inspelare för dig som är på språng

Här kan du även köpa diktafon. Dessa är enligt många det bästa och enklaste sättet att spela in ljud på. Det bästa är att de upptar ljud av hög kvalié samtidigt som de är lätta att bära med sig. Perfekt för dig som är på språng.
Du hittar hela utbudet här i kategorin. Beställ diktafon redan idag!

Ett brett sortiment av ljudinspelning från kända varumärken

Utöver allt detta har vi även software till Mac och PC för användning både live och i studio.
Våra studiomixer är de absolut bästa från de mest kända varumärkena. De finns till såväl nybörjaren som till den professionella användaren till riktigt bra priser.
Studiomonitor kan även köpas i olika storlekar och som passiva eller aktiva. Du hittar de här i denna kategorin. Vi har dessutom ett brett sortiment av ljusreglering och akustik så oavsett om du vill spela hemma eller spela in i en studio så har vi det du behöver.

Beställ enkelt och snabbt hos oss redan idag

Vi har många års erfarenhet av att sälja ljudutrustning och allt som har med instrument att göra på nätet. Vi importerar själv produkterna vilket gör att vi kan hålla nere priserna och erbjuda de bästa produkter men till ett pris som man har råd med. I dag säljer vi alla slags musikinstrument, ljudsystem och scenutrustning. Vi vill alltid göra det lilla extra för våra kunder så därför erbjuder vi snabb leverans och kvalitetsgaranti. Du har alltid 30-dagars returrätt och betalar låg frakt även på våra största instrument.
Vi finns här för att hjälpa dig till ett bra köp så kolla runt på sidan och hitta dina nya favoriter. Läs mer om varje produkt eller kontakta oss för mer information. Varmt välkommen!