Laddar

Stativ

Stabila och säkra stativ till saxofoner - se vårt urval här.

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

DanGuitar.se kan leverera flera olika typer av ställ till din saxofon. Oavsett om saxofonen ska hängas i en galge på väggen eller stå på golvet eller scen i ett stativ så hittar du den billigt här hos oss.

Saxofonupphängning

En saxofonhängare är en typ av stativ för att hänga upp din saxofon på väggen i ditt hem. På så sätt har du ett enkelt sätt att hänga saxofonen när du inte använder den själv, så att saxofonen hängs upp men samtidigt ställs ut och bort från de områden i hemmet dit du och dina husdjur rör sig - med risk som skada till följd!

Det är enkelt att hänga upp DanGuitar.ses saxofonhängare, och du kommer att bli glad över att din saxofon hänger så fint på väggen och pryder ditt hem eller rum.

Saxofonstativ

Ett saxofonstativ är förmodligen det mest använda i denna kategori, eftersom ett saxofonstativ kan användas både på scen och hemma. Så om du spelar i andra sammanhang utanför dina egna fyra väggar så är ett saxofonstativ från DanGuitar.se en självklar lösning. Och då är ett sådant stativ till och med billigt att få fingrarna i!

Saxofonställ måste vara stabila, och det är vårt såklart, så även om vi på DanGuitar.se vill vara billigast med våra saxofonställ, kompromissar vi aldrig med stabiliteten hos våra solida saxofonställ.

Ett saxofonstativ kan användas både när du placerar saxofonen i ditt eget hem, men det är också en nödvändighet när du spelar på scener över hela världen. På scenen kan din saxofon stå i sitt stativ och se cool ut tills du behöver använda den, samtidigt som den står tryggt och säkert på en plats där alla kan se hur vacker den är i sin monter.

Val av stativ för din sax

Kom bara ihåg att hålla ett öga på vilken saxofon du letar efter stativ till, så får du tag på rätt saxofonstativ. Det spelar ingen roll om stativet är för en tenor- eller altsaxofon!