Laddar

Tangentinstrument

Till tangentinstrumentgruppen hör alla instrument med tangenter: dragspel, piano och keyboards.

Se hela vårt breda utbud av tangentinstrument här

Är du hobbyspelare eller kanske en som lever på musiken? Oavsett vad så har vi något för dig! På denna sida hittar du mängder av piano, keyboards, melodicas, dragspel mm. Allt för att du ska hitta något som passar dig och dina behov. Kolla runt i de olika kategorierna och köp tangentinstrument hos oss. Skulle det finnas frågor eller funderingar om något eller någon av våra produkter så hör av dig till oss. Vi hjälper gärna till.

Vi levererar kvalité till billiga priser

Keyboard är något som aldrig går ur tiden men man kan säga att det är omåttligt populärt i dag i alla ålderskategorier. Vi har många olika modeller och du kan läsa mer om varje i produktbeskrivningen när du klicka in på den produkt du gärna vill veta mer om. Ta lite tid och kolla på de olika alternativen för att hitta rätt keyboard för dig.

Många populära tangentinstrument – hitta det som passar dig

Ett annat tangentinstrument som är populärt är våra digitalt piano. De är praktiska i och med att man kan plugga in ett par hörlurar och därmed kunna spela hur länge och hur högt som helst oavsett tid på dygnet eller var man befinner sig. Även här har vi ett brett sortiment så hitta ett digitalt piano som passar dig.

Våra melodicas och dragspel kommer även dessa i en uppsjö av varianter med olika funktioner och användningsområden. Vissa av modellerna passar nybörjaren och hobbyspelaren medans andra modeller är gjorda för proffset och dem som spelar mycket. Här finns helt enkelt ett tangentinstrument för alla.

Handla trygg, snabbt och enkelt från oss – varmt välkommen

Köp ditt nya piano eller andra instrument enkelt direkt från hemsidan. Vi levererar snabbt och du kan känna dig trygg när du beställer hos oss. Vi har säkra betalningsalternativ och alltid 30-dagars returrätt på alla våra produkter.

Vi hoppas att du hittar det du letar efter och att du blir nöjd med ditt nya tangentinstrument. Varmt välkommen önskar vi på DanGuitar.se