Laddar

Stativ

Här ser du vårt urval av gitarrställ och basstativ. Vi har många olika slags stativ som kan ställas på golvet, skruvas på väggen, samt gitarrstöd och fotstöd. 

Alla typer av gitarrställ för gitarr och bas

Hos Danguitar hittar du många typer av gitarrställ till gitarrer och bas. Det finns en mängd varianter som kan fästat på olika sätt. För att hitta det som passar dig och dina behov så finns mycket användbar information i produktbeskrivningen under varje kategori med mer detaljer i produktbeskrivningen under varje enskild produkt.

Gitarrställ

Ett gitarrställ passar perfekt till din gitarr eller bas. Vi säljer produkter i många olika märken och varianter. Med ett brett prisintervall kan du vara säker på att det finns ett golvstativ som passar dina önskemål. Med hjälp av ett gitarrställ står dina instrument snyggt och framförallt säkert, så att man enkelt kan plocka upp instrumentet när det är dags att spela. Och vem vill inte kunna ställ fram gitarren istället för att packa ner den i en väska där ingen kan se den när den inte används. De flesta gitarrställ är hopfällbara och enkla att transportera med sig om man skulle behöva det. De är även justerbara för att passa så många modeller som möjligt och är gjorda i robust konstruktion som håller hög kvalité för att du ska få ett gitarrställ som vara i lång tid framöver.

Väggfäste

Våra väggfästen är gjorda för att hålla lång tid och har gummi så att man kan hänga sina instrument säkert utan att dem trillar ner. De olika väggfästen till gitarr och andra instrument passar olika modeller. Vad varje produkt passar till kan du läsa mer om i beskrivningen av produkten på sidan. Även dessa är gjorda i robust konstruktion och några kan justeras till önskad vinkel om så skulle behövas. Några gitarrställ håller bara i halsen på instrumentet medans vissa andra håller både i hals och kropp. Köp ditt väggfäste till bra pris hos oss.

Förstärkarstativ

Vårt förstärkarstativ passa många sorters förstärkare i olika storlekar. Det kan justeras och tiltas bakåt. En av fördelarna med att ha ett stativ till din förstärkare är att man enkelt kan komma till knapparna för att snabbt kunna göra justeringar. Det är lätt att sätta upp och kan tas ned igen om det behövs.

Fotpall

Det underlättar om man framförallt spelar klassisk gitarr. Man kommer i rätt position och får en behagligare ställning så att man kan stödja gitarren på ett ben. De har robust konstruktion och kan enkelt ställas in i höjdled för att sedan packas ihop för att ta med sig.

Handla rätt gitarrstativ hos oss

När du handlar gitarrställ till gitarr och bas hos oss kan du göra ett bra köp. Vi har kvalitetsprodukter till bra priser. Just därför har vi kvalitetsgaranti med 30-dagars returrätt om du inte skulle vara nöjd med det du köpt. Du köper enkelt här från hemsidan och beställer du innan kl. 15, skickar vi din order redan samma dag så att produkten kommer så snabbt som möjligt till dig. Vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp och att du kommer tillbaka till oss snart igen! Vi önskar dig välkommen till oss på Danguitar.se