Laddar

Stråkinstrument

Stråkinstrument till både stora och små; violiner, cello och kontrabas. Vi har dessutom så klart alla tillbehör du kan behöva till de olika stråkinstrumenten. 

Brett sortiment av stråkinstrument

Vi på DanGuitar har ett brett sortiment av stråkinstrument som passar till många. Det finns stråkinstrument till både stora och små. Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller expert, vi har allt som behövs och något som passar olika behov och stilar. Man kan hitta mycket användbar information i produktbeskrivningen under varje produkt. Som utgångspunkt har vi valt att kategorisera våra stråkinstrument i tre kategorier; Violin, cello och kontrabas. Vårt sortiment sprider sig över ett brett prisintervall för att det ska din budget och dina behov.

Violin

Vi har många olika typer av violiner och alla olika kategorier innehåller en mängd olika produkter till ditt stråkinstrument. Den klassiska akustiska violinen finns i olika varianter inom olika prislägen. De kommer från välkända varumärken av hög kvalité. Här på sidan finns även möjlighet att köpa el-violin och till de allra minsta har vi barn violiner. För dig som kanske är nybörjare finns paketlösningar. En mängd olika tillbehör till violin finns att välja mellan, allt från stråkar, harts, axelstöd, strängar och mycket mer. Vi har ett stort urval och hoppas att du hittar den violin eller stråkinstrument som du letar efter.

Cello

Våra cellos kommer även dem i akustiska och elektriska varianter. Den akustiska finns i en rad olika modeller och i olika storlekar. För den elektriska är urvalet brett så klicka in under varje kategori och se vad som passar dina behov. Till cello har vi även stråkar i en mängd olika varianter men även stativ och användbara fodral om man vill förvara eller enkelt kunna ta med sitt stråkinstrument. Stativ till cello gör att man enkelt kan ställa den ifrån sig när den inte ska användas istället för att behöva packa ner den i fodralet varje gång.

Kontrabas

Återigen har vi ett utbud av akustiska och elektriska kontrabasar med möjlighet att köpa till de diverse tillbehör. Kontrabasar från oss kommer från välkända varumärken och håller en hög kvalité. Oavsett om du är nybörjare eller proffs så kan man använda stråkinstrument från oss. Det breda sortimentet av tillbehör till kontrabasar gör att det finns möjlighet att handla allt hos oss på Danguitar.se. Se våra stråkar, stativ, pickups, nothäften och mycket mer här på sidan.

Gör ett bra köp

Vi vill att du ska bli nöjd med ditt köp. Därför har vi kvalitetsgaranti med 30-dagars returrätt. Vi hoppas att du kommer tillbaka till oss snart igen och varmt välkommen till oss och att du har hittat det stråkinstrument som passar dig.