Laddar

Stativ

Stabila cellostativ med halkfri yta så du kan vara säker på att din cello står tryggt och säkert då du inte spelar på den. 

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Vad är ett bra stativ för en cello? Och vilka är fördelarna med ett sådant celloställ? Låt oss titta på vilket stativ du ska välja för just din cello.

Celloställ

En cello är som bekant ett orimligt vackert instrument både att titta på och att lyssna på. Syftet med ett stativ för din cello är att du först och främst kan njuta av synen av den dygnet runt hemma. För det andra är en cello som står framme oftast också en cello som spelas på. Tillgängligheten att du har cellon hemma i ett stativ gör alltså också implicit att du känner för att spela mer på din cello, och det är aldrig dåligt!

Ett säkert stativ för din cello

När du väljer att cellostativ så att cellon står säkert och bra i stativet, samt att den kan vara belagd med halkfritt material på rätt ställen, där materialet även kan fungera stötdämpande eller "repfritt" material i kontaktytorna mot din cello i stativet. Materialet till de särskilt utsatta kontaktpunkterna i ditt celloställ kan vara till exempel kork, gummi eller annat mjukt material som passar där stativet möter cellon.

Val av cellostativ

Om du är tveksam till något så har vi på DanGuitar.se en hel del erfarna musiker som sitter redo i vår kundtjänst, där de även kan hjälpa dig att vara rätt stativ för din cello. Du är välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon, så hittar vi enkelt det perfekta cellostativet för dig och din bästa vän.