Laddar

Bas

En elbas är den vanligaste och mest använda basgitarren på grund av elbasens djupa toner som ger bra botten i musiken. Elbasar används i princip i all slags musik, har man någonsin hört tex. en pop/rocksång utan basgitarr? Är du nybörjare har vi riktigt fina paketlösningar med basgitarr, både med 4-strängade och 5-strängade el-basar. Den 4-strängade är den mest använda och också den vi rekommenderar till nybörjare. Fördelen med en 5-strängad bas är att den har en extra djup sträng så tonomfånget blir större och man får ännu mera djup i basen. Gillar du hårdrock är den 5-strängade elbasen bästa valet.

Akustisk bas

En akustisk bas är konstruerad på samma sätt som en akustisk westerngitarr. Våra akustiska basgitarrer har också inbyggd mikrofon så att de kan kopplas till en förstärkare och således även användas i bands. Även om den akustiska basgitarren används akustiskt (alltså utan förstärkare) har den ett fint ljud som ljudmässigt är på samma nivå som en akustisk gitarr och fungerar utmärkt till akustiska spelningar.

Alla slags bastillbehör

Urvalet av tillbehör till basgitarrer är stort - och vi har allting! Till exempel kända strängmärken, både till akustisk bas, elbas, kontrabas, 4-strängad, 5-strängad och 6-strängad. Dessutom har vi så klart stämapparater, väskor, fodral, pedaler, plektrum, axelband, DVD:er, nothäften osv. Så när du köper en basgitarr rekommenderar vi att du även kollar bastillbehöret, det finns säkert något du kommer att behöva.

Superbra kvalitet men billiga priser

Du har säkert lagt märke till att vi har väldigt förmånliga priser på vår webshop. Orsaken till varför vi kan sälja basgitarrer och bastillbehör så billigt är att vi själva importerar våra varor, dvs. vi köper direkt från fabriken. Därför kan vi erbjuda våra kunder så billiga priser utan att pruta på kvaliteten. För oss är det väldigt viktigt att kvaliteten är bra, vi testar alltid våra produkter för att vara säkra på att leverantören håller våra kvalitetskrav.