Laddar

Stativ

Säkra och  stabila violinstativ av bra kvalitet till förmånliga priser.

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Det är trevligt att ha ett stativ för fiolen så att du kan hänga upp den eller placera din fiol på stativet när du inte använder den. Ett stativ ger dig möjligheten att inte nödvändigtvis behöva packa undan fiolen.

Vägghängare för fiol

Ställ eller hängare för fioler är såklart något du använder för att slippa packa undan fiolen när den inte används. Ett stativ låter dig ställa eller hänga fiolen så att du fortfarande kan njuta av synen av den i fiolstativet när den inte används. En vägghängare används för att hänga fiolen på ett stativ på väggen, så den kan hänga i stativet och bara vara vacker i sig. När din fiol hänger i en galge eller står i ett stativ är det heller aldrig långt från tanke till handling när du vill spela. Ett stativ eller en fiolhängare till din fiol har också fördelen att din fiol står eller hänger i en hörna i ditt hem, så du kan bara ta bort den från stativet när som helst och fortsätta spela där du kom ifrån – eller prova något nytt när du får en musikalisk idé du fick precis vid åsynen av din fiol i dess stativ eller vägghängare.

Ett billigt violinställ

På DanGuitar.se köper vi direkt från fabrikerna, så vi kan ge dig ett bra och skarpt pris på ditt nya fiolstativ eller din väggupphängning för fiol. Vi kan göra detta eftersom vi arbetar på bra priser utan dyra mellanhänder eller grossister, så vi kan sälja våra fiolstativ billigare än våra konkurrenter.