Laddar

Andra stränginstrument

I den här kategorin hittar du olika slags stränginstrument och tillbehör till dem. Vi har olika slags stränginstrument som tex. banjo, mandolin, ukulele och resonansgitarr. 

Brett sortiment av stränginstrument till billiga priser

Är du på jakt efter ett nytt instrument och mer specifikt ett stränginstrument? Då har du hamnat på rätt sida! Vi har nämligen ett brett sortiment av stränginstrument på lager som du kan beställa här hos oss redan i dag. Vi sköter import själva och köper våra varor direkt från leverantören vilket gör att vi kan hålla priserna nere och erbjuda dig som kund samma märkesvaror men till lägre priser. Mer av det gode helt enkelt.

Populära stränginstrument med brett användningsområde

Ett av våra mest populära stränginstrument är banjo. Vi säljer dem med 4,5 eller 6 strängar. De kommer i en bred variant av utföranden i olika material och färger. De håller hög kvalité och passar lika bra till hobbyspelaren som yrkesspelaren. Hela utbudet av banjos finns här på sidan. Det finns även möjlighet för dig som redan har en banjo att köpa tillbehör som kan komplimentera. Alla våra produkter finns i de olika kategorierna och du kan läsa mer om en enskild produkt i beskrivningen.

Våra mandoliner ör också omåttligt populära och kommer även dessa i flera olika utföranden. Du kan välja mellan en akustisk och elektrisk variant. Allt efter dina behov och vad ditt stränginstrument ska användas till. Köp även väskor och fodral till mandolin här hos oss.

Ukulele har ett brett användningsområde och hos oss kan du köpa många olika varianter och modeller. Hela utbudet finns i kategorin på denna sida och vi levererar din ukulele snabbt och enkelt när du beställer den via oss.

Vi hjälper dig med ditt val

Ta en titt och se om det finns det som du letar efter eller så kanske du hittar inspiration till ett nytt stränginstrument du gärna vill prova. Hittar du inte det du söker eller vill veta mer om någonting så tveka inte att höra av dig. Vi hjälper dig mer än gärna. Varmt välkommen till oss på DanGuitar.se!