Laddar

Kazoo

Vid första ögonkastet på det här instrumentet kan man missta det för att vara en barnleksak, men ser man närmare på det och provar spela på det märker man att det har faktiskt rätt så många möjligheter! Det är ett enkelt och litet musikinstrument med ett helt eget sound.

9 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

9 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Ursprung

Även kazoon är ett av så många instrument som har sin början i Afrika. Med tiden kom det till USA där det utvecklades till den form det har idag. Många komiker använde instrumentet på 1900-talet i roliga radioinslag och därför började instrumentet förknippas med komik. Men det har också använts av seriösa musiker som Frank Zappa och Pink Floyd som har använt instrumentet på olika sätt i sin musik.

En lekande lätthet

Kazoo är ett instrument som man lätt kan leka fram olika ljud med och det får ofta fram smilet på dem som lyssnar. Det kan också användas för att skapa olika överraskande effekter i mer seriösa musiksammanhang. Det krävs inte mycket för att få olika ljud ur det och kan användas på mångao lika sätt.
Du kan till och med skapa din helt egen kazoo-orkester! Vi har många olika slags modeller på lager. Vi har även olika videos man kan se som visar hur instrumentet kan användas.

Ett instrument för alla 

Vem som helst kan börja spela kazoo, det krävs inga speciella musikaliska förkunskaper eller tekniska färdigheter. Eftersom vi själva importerar våra instrument kan vi erbjuda kazoos till förmånliga priser med fortfarande av bra kvalitet. Vi har snabb leveranstid - redan efter ett par arbetsdagar kan du ha din nya kazzoo hemma!
Instrumentet kan användas av både stora och små. Du behöver inte en massa extra tillbehör eller undervisningsmaterial, det är lätt att prova sig fram och låta lekfullheten och kreativiteten styra.