Laddar

Tillbehör

Alla slags gitarrtillbehör av både eget och internationellt kända märken. Vi har allt från plektrum till olika slags gitarrväskor, stativ och nothäften, allt så klart till bra kvalitet och pris!

Gitarrtillbehör

Här finner du många olika typer av tillbehör som du kan uppdatera din gitarr med. Du kan hitta gitarrdelar till både akustiska gitarrer och elgitarrer. Vi har allt ifrån löstagbara delar till din gitarr till tillbehör som väskor och förstärkare. Nedan presenterar vi de olika typerna av tillbehör som du kan köpa hos oss.

När det gäller gitarrutrustning är gitarrtillbehören det överlägset mest omfattande och varierade området du kan dyka in i. Gitarrtillbehör är kanske inte något du tänker så mycket på i vardagen, men försök att föreställa dig att du kommer ut genom dörren utan kablar, plektrum, gitarrväska eller tuner. Då skulle du nog bli fruktansvärt irriterad. Faktum är att om du spelar gitarr behöver du gitarrtillbehör. Att veta vilket gitarrtillbehör som är rätt för dig är en process, DanGuitar ser fram emot att hjälpa dig, så oavsett om du är nybörjare och behöver alla viktiga gitarrtillbehör eller en turnerande gitarrist som vill uppgradera ett tillbehör, har du kommit till rätt ställe.

Gitarrsträngar

Bland gitarrsträngar kan du hitta strängar specifikt anpassade för elgitarrer, klassiska gitarrer, westerngitarrer, samt lösa strängar som passar till alla typer av gitarrer. Du kan finna strängar av olika material såsom nylon och stål, samt även av olika färger.

Capo

Bläddra bland ett stort antal capon från kända och alternativa märken. Vi erbjuder capon av olika material, storlekar och färger.

Gitarrdelar

Hos oss finner du många nya delar du kan uppgradera din gitarr med. Det gäller både om du behöver byta ut en sliten del, eller om du helt enkelt vill köpa till en ny, eftersökt komponent. Vi erbjuder sadlar, stallar, stallpinnar, stämskruvar, plektrumskydd, potentiometer, knappar, skruvar, knoppar och lås, samt även pickup switch. Samtliga delar kommer från renommerade märken och är gjorda slitstarka material samt är lätta att montera. De flesta gitarrdelar har standardmått, men dubbelkolla gärna innan du handlar så att den del du vill ha passar till just din gitarr.

Förstärkare

Vi erbjuder många typer av förstärkare från flera kända märken. Vi har förstärkare av typerna kombo, toppförstärkare, högtalarlådor, samt förstärkare till akustiska gitarrer. De respektive förstärkarna har olika effekter och funktioner, så fundera på vilka effekter du söker för att hitta rätt förstärkare för dina önskemål.

Hörlurar

Här finner du en mängd bekväma och högkvalitativa hörlurar. Vi har både trådlösa och kabelhörlurar, samt både in-ear och over-ear varianter.

Kablar

Hitta kablar för gitarrer och basgitarrer. Kablarna kan användas mellan gitarrer och förstärkare eller mellan gitarrer, pedaler och förstärkare. Vi har gitarrkablar av olika längder, exempelvis 1 meter, 3 meter, 6 meter och 10 meter. Små kablar som används mellan effektpedaler kan också beställas här.

Metronomer

Metronomer av olika modeller är mycket användbara när du spelar för att se till att du håller takten. Särskilt när du spelar i band, med andra instrument, är det användbart att samtliga bandmedlemmar är synkade.

Pedaler och effekter

Välj bland ett stort antal olika typer av pedaler och effekter, såsom switch, effektpedal till akustisk gitarr, baspedal, boost, buffer, chorus, compressor, delay, distortion, equalizer, flanger, fuzz, looper, noise gate, oktavpedal, overdrive, samt många fler.

Pickups

Hitta pickup till akustisk gitarr, single coil pickup, humbucker-pickup, P90-pickup, samt tillbehör till pickups i denna kategori.

Plektrum

Hitta ditt nya favoritplektrum. Vi har ett stort utbud av plektrum i olika färger, former och material.

Straps

Hitta straps för din gitarr här. Välj bland bekväma straps i olika former.

Rengöring

Håll gitarren ny och fräsch med rengöringsmedel för din gitarr samt de olika delarna. Våra rengöringsmedel är skonsamma och effektiva mot smuts, svett, fett och damm.

Slides

Slides är rör av glas eller metall som kan användas när du spelar. De passar allra bäst till elgitarr och kan även användas till akustisk gitarr.

Stativ

Här hittar du golvstativ, väggfästen, förstärkarstativ, samt fotpallar, som du stadigt kan ställa din gitarr på.

Väskor

Vi har många typer av väskor så att du enkelt och smidigt kan ta med dig gitarren när du reser, åker på roadtrip, eller besöker vänner.

Case

Case till gitarrer är hårda, stöttåliga och ofta vattentäta. De är utmärkta när du vill transportera din gitarr och vara säker på att den har ett gott skydd.

Trådlösa gitarrsystem

Vi har trådlösa gitarrsystem från flera olika märken. Välj några som passar just dig.

Tuners

Tuners, eller stämapparater, är mycket användbara för din gitarr. Vi har clip-on tuners, pedaltuner, stämapparater, trumtuner mm.

Winders

Winders används för att stämma dina strängar. Sätt den på stämskruven för att enklare stämma din gitarr.

Öronproppar

Använd med fördel öronproppar för att skydda öronen från höga ljud.

Övriga tillbehör

Vi har ett antal övriga tillbehör som luftfuktare till din akustiska gitarr, rör till förstärkare, samt block och överdrag.