Laddar

Barngitarr

En barngitarr ska vara lika bra som en vuxengitarr, speciellt om det är första instrumentet är det viktigt att det ger en bra upplevelse så att musikintresset fortsätter växa. I vårt sortiment hittar du flera olika slags barngitarrer, fråga oss om du är osäker på vilken modell du ska välja!

Gitarrer för barn

Gitarrer för barn ska fungera minst lika bra som gitarrer för vuxna. En barngitarr som är ett av de första instrumenten ett barn lär sig, måste hålla hög kvalitet för att musikintresset ska växa. I vårt sortiment hittar du flera olika slags barngitarrer. Vi erbjuder elgitarrer, westerngitarrer, samt klassiska, spanska gitarrer för barn. Du är varmt välkommen att fråga oss för att få rådgivning om vilken modell du ska välja!

Elgitarr för barn

Välj bland ett flertal elgitarrer specialanpassade för barn. Elgitarren är ett framträdande instrument i rockband och är även rolig att spela som soloinstrument. Några av de mest kända rocklåtarna har välkända riff av elgitarrister. Låt din inre rockstjärna lysa igenom med en spännande elgitarr!
Westerngitarr för barn och resor
Vi erbjuder ett stort urval av westerngitarrer, vilka är akustiska gitarrer med stålsträngar. Westerngitarren har stort, fint ljud och används främst i pop och rockmusik. Hos oss hittar du westerngitarrer med massivt lock, inbyggd pickup och flera olika modeller för både nybörjare och professionella. De mindre westerngitarrerna i barnstorlek, kan även du som vuxen ta med dig på resor.

Akustisk barngitarr

De akustiska barngitarrerna är klassiska, spanska gitarrer i barnstorlek. Den spanska gitarren är ett mycket omtyckt musikinstrument som är lätt att spela på, tack vare dess mjuka nylonsträngar. Den skapar stämningsfulla stunder, och är perfekt för festen, resan, eller runt lägerelden. Att spela gitarr hemma själv är även ett underbart sätt att koppla av efter en lång dag. Den akustiska gitarrklangen har en lugnande och rogivande effekt som förgyller vardagen.

Tillbehör

Till samtliga gitarrer kan du köpa till ett flertal tillbehör. Vi erbjuder bland annat förstärkare, pedaler och effekter, samt strängar, capon, och extra gitarrdelar. Allt för att du ska få ut så som möjligt av ditt gitarrspelande. 

Paketlösningar

För många av våra gitarrer kan du välja till paketlösningar, där du får tillbehör som passar just din valda gitarrmodell. Dessa kommer med en gitarr, ett case, samt förstärkare och de tillbehör du behöver för att snabbt komma igång med ditt spelande. Om du vill köpa till andra tillbehör och är osäker på om de passar till din gitarr är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice för frågor och rådgivning.

Kom igång med ditt spelande!

Övning ger färdighet och det gäller inte minst gitarrspelande. Du kan snabbt lära dig spela gitarr med ett flertal hjälpmedel. Vi erbjuder DVD:er, notböcker, notställ, och mycket annat för att du ska enkelt ska kunna utvecklas som gitarrist.

Trygg beställning

Vid samtliga beställningar inspekterar, justerar, och stämmer vi instrumentet innan vi skickar det till dig. Därmed garanterar vi att du får en välfungerande vara av högsta kvalitet. Leveranstiden till hela Sverige är endast 1–3 vardagar på de varor som finns på lager. 

Vi önskar dig minnen för livet!

Vi hoppas att du kommer att få många roliga minnen av ditt och ditt barns gitarrspelande. Ifall du skulle ha några frågor gällande ditt val av gitarr, kring din beställning, eller något annat, är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss via vår kundservice. Vi är redo att hjälpa dig med alla dina frågor. Vi önskar dig stor glädje av din gitarr!