Laddar

Väskor och fodral

Fodral och väskor till alla slags blåsinstrument. Vi importerar själva alla våra instrumentväskor, så oavsett om det är en väska till trumpet, valthorn, tvärflöjt eller trombon får du den från oss till ett väldigt bra pris.

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Oavsett om du spelar euphonium, saxofon, klarinett, kornett, sousafon, tuba, flöjt, piccoloflöt, trumpet, flygelhorn, barytonhorn eller valdhorn,
behöver du en fin väska eller kanske till och med en koffert för att transportera eller förvara ditt blåsinstrument. !

En väska för blåsarna

Ditt blåsinstrument förtjänar en bra och praktisk väska när du behöver ta ut den hemifrån. En väska som är lätt och praktisk, och då kan den fås ganska billigt här på DanGuitar.se. En väska skyddar ditt blåsinstrument och gör det enkelt att ta med sig ut i världen för att spela din musik. Ofta har en väska även en extra ficka eller två för munstycken, fett eller andra tillbehör som du kanske vill ha med dig i väskan till ditt blåsinstrument.

Blåsinstrumentkoffert

En koffert är stadig och rejäl i konstruktionen, och kofferten skyddar därmed ditt blåsinstrument bäst - även det kan de bästa väskorna för samma blåsinstrument. Å andra sidan måste du givetvis köpa lite lättvikt och flexibilitet, för en koffert är inte så lätt att klämma ihop, men det är också därför lådan skyddar ditt blåsinstrument suveränt bäst!

En bra koffert till ditt blåsinstrument är bra att ha, eftersom kofferten skydd av blåsinstrumentet mot både slag, stötar och fuktpåverkan är bättre än vad du kan skydda ditt blåsinstrument på något annat sätt. En koffert till ditt blåsinstrument är stadig och rejäl och då ger kofferten dig en trygg känsla i magen när du ska transportera eller förvara blåsinstrumentet!

Billiga väskor och koffertar

På DanGuitar.se gör vi allt vi kan för ditt blåsinstrument och i det ingår såklart även att ha ett bra utbud av väskor och koffertar på lager för blåsinstrument. Och då ska det helst vara så billigt som möjligt att få en väska eller koffert till sitt blåsinstrument.