Laddar

Melodica

I den här kategorin hittar du våra melodica. En melodica är ett blåsinstrument med tangenter. Du kan få ljud i en melodi genom att blåsa in i den medan du trycker på tangenterna. En melodica tar inte mycket plats och kräver inte ström, så det är ett instrument som du enkelt kan bära med dig överallt.

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Högkvalitets melodica till bra priser

I denna kategori har vi högkvalitets melodica som passar perfekt till såväl nybörjaren som den avancerade spelaren. Vi säljer välkända varumärken och importerar själv produkterna vilket gör att vi kan hålla nere priserna samtidigt som att vi har produkter av hög kvalité. Melodica finns att köpa i men mängd olika modeller. De kommer i olika färger och finishes och med olika många tangenter. Du kan läsa med mer detaljerad beskrivning av varje produkt i beskrivningen och hitta något som passar dina behov, spelkunskap och det den ska användas till. Vi hoppas att du hittar något för dig här hos oss på Danguitar.se. Skulle du vara på jakt efter en speciell melodica så kontakta oss gärna så hjälper vi dig mer än gärna. 

Ett brett sortiment med många olika modeller

Våra melodica är konstruerade på olika sätt. Det handlar bland annat om vilken typ av blad som används men även olika legeringar som skapar olika typer av ljud och ger olika respons. Med nyare melodica som man kan köpa här på sidan så är effekter så som tremolo och vibrato betydligt lättare att skapa än med en lite äldre mer konventionell melodica. Vi har som sagt något för alla typer av musiker. Med många av våra melodica ingår en väska eller fodral som skyddar ditt instrument. Dessutom gör det att man enklare kan ta med sig sin melodica när man ska resa eller om man vill skydda den när man förvarar den.

Bra klang och hållbar kvalité

Spelar man mycket vill man ha ett instrument som håller måttet. Man vill ha ett instrument med bra klang som ger det absolut bästa ljudet och samtidigt en som håller länge och som är slitstark. Vi har melodica med alla dessa kvaliteér. De passar både unga och vuxna och de flesta av våra melodica levereras med både munstycke och slang så att du kan komma igång och använda ditt instrument med detsamma. Det tillkommer även ett fodral och axelrem när du köper melodica hos oss.

Handla dina produkter tryggt hos oss

Hos oss hittar du ett brett sortiment av melodica som kan köpas och betalas trygg direkt här på hemsidan. Gör din beställning innan kl.15 på vardagar så skickar vi den redan samma dag. Vi har en leveranstid på 1-2 arbetsdagar om varan är på lager. All denna information finns i produktbeskrivningen här på sidan. Vi har även 30-dagars returrätt om du skulle ångra ditt köp eller byta den mot något annat i vårt sortiment. Vi säljer många typer av instrument och även tillbehör till instrument. Passa på att kolla runt på sidan och de olika kategorierna så hoppas vi att du hittar det du söker och önskar dig varmt välkommen till oss på Danguitar.se