Snabb leverans
Returrätt till 24/1-2023
Frakt från 75 SEK

Barn-elgitarrer

En bra barn storlek elgitarr är en bra start på ett musikaliskt intresse som kan pågå en livstid. Vi är alltid tillgängliga med råd om det bästa valet. Före leverans förbereds och kontrolleras alla barngitarrer – det vill säga att de kommer att göras spelfärdiga. halsen justeras, strängarna är monterade, stämda, och mekanik och elektronik på barn elgitarren kontrolleras - så den är redo att spela på när du får den.

12 produkt(er)

Vad är en elektrisk barn gitarr?

En elgitarr för barn är en vanlig elgitarr där man har gjort strängens längd (mensuren) kortare. Den kortare stränglängden gör det möjligt att göra hals och kropp mindre, vilket gör elgitarren mer hanterbar och spelbar för barn. En barn elgitarr har vanligtvis en sträng längd på 578 mm, vilket är 70 mm kortare än på de flesta fullstora elgitarrer.

Vem ska ha en barngitarr?

Barn mellan 3 och 8 år bör alltid ha en barn elgitarr, men överväg att förvärva en barngitarr om du har en "liten" 9-åring. Barn under 3 år bör inte börja på en barn elgitarr, men istället börja med till exempel en ukulele som är bättre i stil med förskola instrument för att senare ta steget till en barn elgitarr.

Bra barnelektrgitarrpaket på DanGuitar

Våra elgitarr paket för barn lösningar bör inte bara göra det enkelt för dig att köpa en elgitarr. De måste också vara så bra, motiverande och lätt att spela att den unga gitarristen får de bästa förutsättningarna för att komma igång med att spela elgitarr. Våra barn elgitarr paket är sammanställda av anställda som spelar elgitarr själva, och det finns en hel del arbete på det faktum att elgitarrer måste vara lätt att spela på, och då barnens elgitarr paket måste ha en mycket attraktiv pris-kvalitet förhållande - eftersom det inte får vara dyrt att börja spela elgitarr. Dessutom måste våra paket innehålla alla tillbehör du behöver för att komma igång med att öva direkt, inte minst det viktigaste......en stämmare-tuner, så att den unge gitarristen inte behöver spendera de första 20 minuterna av sin repetitions tid på att stämma sin elgitarr.