Laddar

Stativ

Instrumentstativ av hållbar kvalitet som gör att ditt instrument står tryggt och säkert då du inte spelar på det. Se vårt urval av olika slags stativ här: 

9 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

9 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Du kommer aldrig ångra att du har ett bra stativ för ditt blåsinstrument. Men om du INTE har ett blåsinstrumentstativ kommer du många gånger att ångra din brist på stativ.

Stativ för blåsinstrument

Ett bra stativ är helt enkelt oumbärligt för ditt blåsinstrument. Du använder ställ både utomhus och hemma och det kan du läsa mer om nedan. På DanGuitar.se har vi alltid massor av bra och billiga ställ på lager för olika blåsinstrument, så du behöver inte stå och sakna stativ för just ditt blåsinstrument.

Hemställ för blåsinstrument

Hemma måste du först och främst välja om ditt blåsinstrument ska hänga på väggen eller stå i sitt stativ på golvet. Självklart tar ett golvställ lite mer plats, men det är å andra sidan mer flexibelt eftersom du antingen kan ta med dig ditt stativ för att spela eller flytta stativet till en annan del av ditt hem utan att behöva borra hål i väggar eller liknande. Ett annat alternativ är ett väggställ, så ditt blåsinstrument kan alltid hänga och se snyggt ut i sitt stativ när du inte använder det själv.

Billigt blåsinstrumentstativ för scenen

En av de häftiga sakerna med stativinstrument är att du kan ta ut ditt stativ för att spela och använda det på scenen eller i replokalen. Det är praktiskt och nästan oumbärligt när du ska ta ditt blåsinstrument ut i världen att du kan ställa eller hänga det i ett stativ för just blåsinstrument. Så ditt blåsinstrument kan stå på scenen och se coolt ut när du inte spelar på det själv, och vem skulle inte vilja ha ett coolt blåsinstrument stående i ett stativ på sin scen?

Blåsinstrumentställ för alla

På DanGuitar.se har vi ställ för alla blåsinstrument. Så oavsett om du spelar saxofon, klarinett, flöjt, piccoloflöt, trumpet, flygelhorn, barytonhorn, euphonium, korn, sousafon, tuba eller valdhorn så har DanGuitar.se ett bra och billigt stativ för ditt blåsinstrument.