Laddar

Tillbehör

Alla slags tillbehör till basgitarr - basväskor, strängar, straps mm. Allt till förmånliga priser! 

Letar du efter bas tillbehör?

Är du ute efter tillbehör till din bas så har du hamnat på rätt ställe. Vi har allt från skydd till olika rengöringsprodukter och öronproppar. När man har ett instrument som exempelvis en elbas eller akustisk gitarr är det väldigt viktigt att man tar hand om den - det räcker inte att vara försiktig med den när man spelar utan även när man inte använder den - exempelvis vid transporter. Skyddar man inte sitt instrument som man ska är risken att skador och repor uppstår vilket man helst vill undvika så gott det går - för att undvika slitage har vi en kategori av olika väskfodral. Vi har våra olika väskfodral till elbas, akustisk bas och till din förstärkare här på kategorisidan gitarr tillbehör. Dessa olika gigbags och väskor är gjorda av slitstarkt material och vissa är även vattenavvisande så att ditt instrument inte råkar ut för fuktskador eller andra onödiga slitningar. Du kan välja mellan att ha fodral som är av det mjukare materialet men även i vårt utbud av “hard case” som skyddar din gitarr mot dåligt väder eller stötar.

Bassträngar till elbas

Är det dags att sätta nya strängar på din elbas? Vi har prisvärda bassträngar till alla olika slags bassträngar: vi har 4-strängade, 5-strängade och 6-strängade och akustiska basar. Dessa skiljer sig i tjocklek då vissa är grövre än andra samt vilket material de är tillverkade i. Elbassträngar är oftast tunnare och gjorda av rostfritt stål som ger ett klart ljud och passar till pop, rock, funk och country. Strängar påverkar ljudet på din bas och det är viktigt att du har rätt strängar till att börja med då det fastställer ljudet på din bas. Bassträngar har en längre livstid men ibland kan de slitas ut eller behövs bytas ut och då har vi de rätta sortimentet för dig. Vi har även en del olika winders som är bra att ha när du spänner dina strängar till önskat ljud. Passa på att köp våra olika plektrum också.

Förstärkare

Vi har ett stort urval av bas förstärkare som passar till nybörjaren såväl till den professionella. Vi har combo, topp, kabinett och stack att välja mellan. Genom att läsa produktbeskrivningen till de olika förstärkare lär du hitta den som passar ditt instrument bäst.

Stativ

Stativ är ett utmärkt gitarr och bas tillbehör när du dina händer inte räcker till. Vi har många olika stativ som kan fästas på olika sätt. Antingen kan du ställa stativet på golvet, skruva upp på väggen, ha som gitarrstöd eller golvstöd. Med ett stativ kan du antingen använda till ditt nothäfte eller om du vill att ditt instrument ska stå säkert.

Trådlöst bassystem

Vill du slippa instrumentkablar? då är det trådlösa bassystemet något för dig. Det för över ljudet via ditt basinstrument till förstärkaren utan någon mellanhand.

Kablar

Vill du däremot ha kablar som kopplar mellan förstärkaren, pedalen och gitarren du spelar på har vi givetvis det också. Sortera bland våra olika längder.

Tuners/Stämapparater

Här har vi ett stort utbud av olika tuners och stämapparater till din gitarr från kända märken. Detta underlättar när du ska stämma din gitarr - vi har olika stämapparater utformade efter ditt behov. Vissa är clip on, pedal, trumtuners och massa mer.

Öronproppar

Finns det något bättre än att spela sin favoritmusik på högsta volym? samtidigt måste man tänka på sina trumhinnor då de kan skadas och påverkas negativt. Skydda dina öron med våra öronproppar.

DVD:er och Nothäften

Att lära sig spela musik eller utvecklas är roligt och med hjälp av DVD och nothäften är ni på god väg! Vi har olika dvder och nothäften i olika nivåer som passar till ditt behov.

Straps

Välj mellan våra olika prisvärda gitarraxelband. vi har olika fina mönster och färger att välja mellan.

Hörlurar

Vill du ha hörlurar med bra frekvensområde och dynamisk ljud? då har du hamnat rätt. Alla våra hörlurar kan kopplas till MP3-spelare och gitarr eller förstärkare.

Pedaler

Vi har olika effektpedaler till din elbas. Hitta den rätta pedalen för ditt ändamål och instrument!

Rengöring

Lika viktigt som det är att skydda sitt basinstrument från skador eller dylikt är det viktigt att även rengöra sitt instrument. Därmed har vi en rad olika rengöringsmedel och putsdukar så att din elgitarr och elbas livsläng förlängs.