Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 59 SEK

Returrätt och byte

Alltid 30 dagars returrätt, som gäller från och med den dagen du mottar varan. Om du returnerar en vara återbetalas köpesumman till ditt konto inom ett par dagar, efter att vi har mottagit och godkänt varan. Om du har betalat med ett betalningskort kommer beloppet att överföras till kontot som hör till kortet. Om du har betalat med bankinbetalning ska du komma ihåg att bifoga dina kontouppgifter. Vill du byta till en annan vara ska du kontakta oss angående det.

Om du vill använda dig av ångerrätten kan du kontakta oss per e-mail och få tillsänt en retursedel.

Varans skick vid returnering

Du ansvarar endast för eventuell försämring av varans värde som uppstått pga. annan hantering än vad som krävs för att kunna fastslå varans art, egenskaper och sättet som den fungerar på. Med andra ord – du kan prova varan på samma sätt som om du provade den i en fysisk affär.

Om varan har provats på ett annat sätt än vad som beskrivs ovanför, eller om den har använts eller om originalförpackningen saknas eller har skadats, anser vi varan för använd vilket betyder att då du ångrar köpet endast får en del eller ingenting tillbaka av köpesumman, beroende på varans handelsmässiga värde.

Reklamationsrätt

DanGuitar.se ger 2 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen, gällande fabrikations- och materialfel som konstateras vid varans normala användning. Reklamationsrätten täcker inte för fel, skador eller slitage som direkt eller indirekt har uppstått pga. fel användning, dåligt underhåll/ skötsel, våld, eller otillåtna ingrepp. Reklamation för fel och brister som bör upptäckas vid vanlig undersökning av varan ska meddelas till DanGuitar.se inom skälig tid.

Om du har en reklamation ska du vänligen kontakta oss per e-mail så hjälper vi dig vidare i processen.