Laddar

Oljor & fett

Ventiloljor, korkfett och dragfett. Ventilolja används till att smörja ventilerna på bleckblåsinstrumenten: trumpet, flygelhorn, barytonhorn, eufonium, kornett, sousafon, tuba och valthorn. Korkfett används till träblåsinstrument; saxofon, klarinett, tvärflöjt och piccoloflöjter. Dragfett används till byglar och drag på bleckblåsinstrument.

7 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

7 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

En del av glädjen med att spela på ditt blåsinstrument är nära relaterat till om din blås- eller träblås är ordentligt smord och underhållen. Men det vet väl alla vi som spelar blåsinstrument i förväg?

Olja för mässingsblåsare

Instrumentfamiljen av blåsare behöver ventilolja för att smörja ventilerna påblåsinstrumentet. Det gör du med din ventilolja, så att ventilerna på ditt instrument fortsätter att glida oklanderligt, och då är ditt blåsinstrument nästan odödligt. Så länge du underhåller den ordentligt och kom ihåg att ge ventilerna olja!

Det gläder alla träblåsare som trumpet, flygelhorn, barytonhorn, euphonium, kornett, sousafon, tuba och valdhorn. DanGuitar.se har oljan till ditt blåsinstrument och sedan är resten upp till dig när du skaffat en bra ventilolja.

Fett för träblås

Blåsinstrumenten i familjen träblås som saxofon, klarinett, flöjt och piccoloföjt måste ha korkfett när du underhåller ditt blåsinstrument. Fettet ser till att ditt blåsinstrument kan hålla nästan för evigt och på DanGuitar.se får du det bästa korkfettet till priset av just ditt blåsinstrument!

Använd slidefett för mässingsblåsare

Slides och galgar som på din trombon ska givetvis smörjas in med slidefett för att fortsatt kunna spelas (bekvämt) på. Därför måste du köpa lite fett till ditt blåsinstrument och du bör också komma ihåg att använda det.

Billigt fett och olja hos oss

Det är på DanGuitar.se du får det bästa fettet och oljan för blåsinstrument!