Laddar

Stativ

Stabila stativ som håller din klarinett säkert på plats. 

3 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

3 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Ett bra stativ eller en hållare för din klarinett är en investering som du aldrig kommer att ångra igen. Det är absolut nödvändigt att ha en plats att placera din klarinett när du inte spelar på den, och här kommer DanGuitar.ses stativ in i bilden .

Klarinettställ

Ett stativ för din klarinett kan köpas att hänga på väggen där din klarinett kan ställas på stativet och dekorera när du
inte spelar klarinett samtidigt som stativet ser till att din klarinett alltid hänger klar och är tillgänglig. På så sätt bidrar ett stativ till att du oftare får en spontan lust att spela lite – och därmed kan ett stativ till din klarinett hjälpa till att göra dig till en bättre klarinettist – smart, eller hur? Du kan även billigt få ett klarinettställ, som är utformat som en "fot", där klarinetten kan stå och balansera fritt när du inte använder den.

Scenställ för klarinett

Slutligen finns de klassiska scenstativet som ditt instrument kan vila i både på scenen, i replokalen eller hemma.
Ett bra stativ för din klarinett kan snabbt visa sig vara den bästa investeringen du gjort för din klarinett i år. Ett sådant stativ eller hållare för att placera din klarinett i har fördelen att klarinettstället vanligtvis också kommer att kunna packas ihop och transporteras enkelt i ihopfällt tillstånd.

Billigt stativ för din klarinett

Fråga oss på DanGuitar.se. Vår kundtjänst är alltid redo att svara på dina frågor, så tveka inte att kontakta oss.