Laddar

Stativ

Stabila stativ som ser till att ditt instrument står säkert då du inte spelar på det.

1 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

1 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Behöver du ett trombonestativ har du kommit rätt. Ett bra stativ för din trombone ska inte tas för givet, och när du väljer ett stativ för trombonen, kompromissa inte med kvaliteten.

Stativ för din trombone

Det är praktiskt och praktiskt taget oumbärligt att ha ett stativ för din trombone. Utan stativ är du hänvisad till att kasta din trombone i soffan när du inte har trombonen i handen. Och vad händer om familjens hund får samma ide idag - det vill säga att lägga sig i soffan? Den typen av smärtsamma situationer slipper du om du köper ett stativ till din trombone, och som tur är är det en billig investering att skaffa dig ett trombonestativ.

... Och då har vi inte pratat alls om "scenproblemet", för man måste ha ett stativ där man kan sätta eller hänga sin trombone när man har trombonen på scen. Ett scenställ håller fast trombonen medan du klappar eller spelar slagverk, och du kan även säkert använda trombonestativet när det är scenbyte, eller när du njuter backstage i pausen.

Ett billigt trombonestativ

På DanGuitar.se har vi några billiga kvalitetsstativ och hållare för tromboner, så du kan komma till oss tryggt när din trombone behöver ett bra stativ. Ett trombonestativ är billigt – men lika oumbärligt som billigt. Så oavsett om du behöver använda ditt trombonestativ på scenen eller hemma kan du tryggt anförtro din trombone till DanGuitar.ses trombonstativ.