Laddar

Kablar & kontakter

Hos oss hittar du alla slags kablar med olika slags kopplingsmöjligheter och olika kontakter. Vi har helt säkert sladdar för just det som du behöver använda dem till. 

Alla våra olika kablar levereras av HiEnd som tillverkar hållbara kablar av bra material. Vi har specialiserat oss på att ha ett urval med rätt sorts produkter/ kablar för olika ändamål som pga. egen import kan säljas till riktigt billiga priser.

Hållbara kablar

De kablar vi har i vårt sortiment är väldigt hållbara och du hittar bl.a. även adapter, lösa kontakter, baskablar, gitarrkablar, högtalarkablar, jack-kontakter, mikrofonkablar, phonokablar, rena kablar, speakon kablar, stagebox, XLR-kablar och kabeltestare som passar till dina behov.

Musikerns långa vän

Det kan vara svårt att hitta rätt slags kabel, men med våra priser och hållbara kablar kan du vara säker på att göra en bra investering om du handlar hos oss. Vi har alla de kablar som en basist, gitarrist eller sångare kan behöva.

Kablarna säljs i olika längder så vi har helt säkert den längd du behöver. Köp flera kablar på en gång så att du har olika längder för olika behov, och samtidigt betalar du för bara en leverans i stället för flera fraktpriser.

Rätt koppling

Vem har inte upplevt den pinsamma situationen att märka att pluggen inte passar i ingången och att man måste uppge att kunna koppla i? Med en av våra HiEnd adapters behöver du inte bekymra dig. Vi har även adapters till iPhone.

Kontaktproblem

Har du rätt kabel men fel kontakt? Eller vill du bunkra upp med olika slags möjligheter så att du alltid är redo i alla situationer, så kan vi rekommendera lösa kontakter i hög kvalitet från HiEnd.

Testa funktionaliteten

Vill du ha en kabeltestare kan vi också hjälpa med det. Vi har lättanvändbara modeller som kan användas med de flesta kablar. Omnitronic har tillverkat en kabeltestare som kan testa nästan alla kablar, närmare info fås i produktbeskrivningen.

Massor med modeller

I våra underkategorier kan du söka dig fram till precis den kabel eller de kablar som du kan behöva. Urvalet är stort och är du osäker på vad du ska köpa är du välkommen att kontakta vår kundservice. 
Eftersom vi har ett nära samarbete med leverantörerna kan vi erbjuda våra produkter till förmånliga priser, utan att pruta på kvaliteten. Redan ett par arbetsdagar efter att ordern har genomförts på vår hemsida kan vi leverera dina nya kablar hem till dig.