Snabb leverans
Returrätt till 24/1-2023
Frakt från 75 SEK

Black November

Vi har Black Friday under hela november, så det finns ingen anledning att vänta - Köp julklappen nu - Returrätt till 24/1-2023.

84 produkt(er)

Vad är Black Friday?

Black Friday är en världsomspännande shoppingdag som är känd för sina extrema erbjudanden. Denna shoppingdag kommer från USA, vilket är anledningen till att Black Friday alltid är på den första fredagen efter Thanksgiving, som är en amerikansk helgdag. Det är dock bara cirka tio år sedan Sverige tog upp denna dag. Det finns olika historier om hur Black Friday uppstod, det finns några som menar att dagen symboliserar en tid då butikerna gick från underskott till vinst på grund av Julsäsongen. Andra tror att det började eftersom det fanns en hel del trafik i Philadelphia efter Thanksgiving. Oavsett historien bakom, har det gett svenskarna ett bra tillfälle att handla bra erbjudanden.

Brett utbud av musikinstrument

Trots vårt namn säljer vi andra musikinstrument än gitarrer. Vi har ett stort urval av alla typer av musikinstrument både för övade och för nybörjare och i alla prisklasser. Så oavsett om du saknar en gitarr, ukulele, keyboard eller ett blåsinstrument, kan du köpa den från oss till billiga priser.

Belysning och ljudutrustning och andra tillbehör

Vi har också ett stort utbud av utrustning så att du både kan få rätt på ljudet och ljuset. Vi har allt från mikrofoner och högtalare till Disko lampor och lasrar. Vi säljer också ett stort urval av rök,snö och såpbubbel maskiner.

Få bästa valuta för pengarna

Inte bara är vi bland de billigaste i Sverige, vi kan också säkerställa god kvalitet på de varor vi säljer. Vi själva är ansvariga för import av många av våra produkter som innebär produkter av god kvalitet till ett billigt pris. Dessutom är vi också stolta över vår goda service, så har du frågor kan du alltid skriva eller ringa till oss.