Snabb leverans
Returrätt till 24/1-2023
Frakt från 75 SEK

Paketlösningar

Köp ett komplett elgitarr paket eller ett elgitarr-start paket om du är intresserad av att få allt du behöver för att spela gitarr. Våra gitarrpaket har de absolut bästa priserna - Så det är en perfekt lösning för dig som vill börja spela elgitarr.

38 produkt(er)

Elgitarrpaket för nybörjaren

Om du är en nybörjare som vill börja spela elgitarr, eller om du är ute efter att köpa en elgitarr för en nystartad gitarrist. Då kommer de allra flesta att ha lite svårt när det gäller vad man ska satsa på. Du behöver dock inte ha en bakgrund som gitarrlärare eller professionell elgitarrist för att välja en bra lösning. På DanGuitar är det viktigt för oss att gitarristen får bästa möjliga start i elgitarrens värld - även när man måste köpa strängar, effektpedaler eller andra produkter som vi erbjuder senare. Därför gjorde vi våra elgitarrpaket.

Bra Elgitarr paket på DanGuitar

Våra elgitarrpaket ska inte bara göra det enkelt för dig som behöver köpa en elgitarr. De måste också vara så bra, motiverande och lätt spelbara att du får de bästa förutsättningarna för att komma igång med att spela elgitarr. Våra elgitarr paket är sammansatt av anställda som spelar elgitarr själva, och tonvikten ligger på det faktum att elgitarrer måste vara lätta att spela på (så att du inte blir trött i fingrarna), och då elgitarr paket måste ha en mycket rimlig pris-kvalitet förhållande - eftersom det inte får vara dyrt att börja spela elgitarr, absolut ALLA bör ha råd med ett elgitarr paket från DanGuitar. Dessutom måste våra paket innehålla alla tillbehör du behöver för att komma igång med att öva direkt, inte minst det viktigaste!! En stämapparat( tuner) - så att du inte behöver spendera de första 20 minuterna av din repetitionstid på att stämma en elgitarr.

Vad ett elgitarr paket kan leda till?

På DanGuitar kan du köpa ett elgitarrpaket för lite pengar, och om du har 20-30 minuter för att träna varje dag, sedan efter ett år kommer du att kunna spela i band. Om du verkligen fastnar i det, efter några år kommer du att kunna stå på en scen och spela för en publik. Och då kommer vi på DanGuitar att bli glada över att allt började med ett elgitarrpaket från DanGuitar.