Snabb leverans
Returrätt till 24/1-2023
Frakt från 75 SEK

Akustisk barngitarr

En bra start är avgörande för om intresset för musik ska fortsätta växa. En klassisk gitarr till barn, eller andra nybörjare, är ett väldigt bra nybörjarinstrument eftersom den är lätt att spela på och strängarna är mjuka. Vi har flera olika slags modeller som passar alla behov och åldrar.

23 produkt(er)

Den spanska gitarren uppskattas för sitt enkla, klara ljud och enhetliga ljud som bara nylonsträngar kan ge. Oavsett om du precis har börjat göra musik eller om du redan är en skicklig gitarrist, finns det definitivt plats för detta fantastiska instrument. I din musik.

Den spanska och nylonstränggitarren tar vilken gitarrist som helst tillbaka till musikens grunder.
Precis som på den moderna akustiska western gitarren förstärks ljudet av locket -strängen och vibrerar vidare genom kroppen. Det som gör den spanska gitarren annorlunda är att alla sex strängarna är gjorda av nylon och metallspunnen nylon. Eftersom strängar på den spanska gitarren är baserade på nylon och är spända med en lägre spänning än på stålstränggitarrer, kan gitarrhalsen vara gjord helt av trä, och den inre stagningen kan vara lättare.

Den spanska gitarren är ett bra ställe att börja för den nybörjande gitarristen. För små händer kan en spansk gitarr i full storlek ibland vara för svår att hantera. Därför kan vi erbjuda spanska gitarrer i 7/8, ¾ och till och med ½ storlek. Den spanska barngitarren i ½ storlek är utmärkt för barn i åldern 4-7 år medan 7/8 och ¾ gitarrer är lämpliga för barn från 6-7 år och uppåt. Och det är inte bara barn som kan dra nytta av en spansk barngitarr. Den spanska barngitarren är också lämplig för unga och vuxna som tycker att en spansk gitarr i full storlek är för stor.