Laddar

Gitarrdelar

Olika slags reservdelar till din gitarr; stämskruvar, plektrumplattor, pickups, rattar mm. Allt du kan behöva till de bästa priser.

Det kommer alltid att finnas vissa delar på en gitarr som behöver bytas eller delar på gitarren som du av en eller annan anledning vill förbättra och uppgradera. Oavsett om du vill förbättra och uppgradera ditt instrument, förbättra din repetitionsrutin eller bara byta ut en förlorad eller sliten gitarrdel, då har DanGuitar en lösning.

Är du trött på att gitarrremmen faller av din gitarr? Så, remlås är en bra, problemfri gitarrdel som du kan använda för att låsa remmen till din gitarr. Bältelås är robusta och mycket enkla att använda så du slipper tappa din gitarr. Knappar är en annan viktig gitarrdel. DanGuitar har ett brett utbud av knappar, som du kan välja mellan.

Behöver du byta ut en borttappad eller sliten stol eller bältesknapp? Alla våra gitarr stolar och remknoppar är gjorda av slitstarka material av hög kvalitet. De är superenkla att installera. Och ibland kan de till och med förbättra utseendet och tonen på din gitarr.

Oavsett om du behöver remknoppar eller stämskruvar eller en ny sadel eller stol kan du hitta din gitarrdel här - och våra produktspecialister är redo att hjälpa dig om du inte hittar den gitarrdel du behöver.