Laddar

Hard case

En hard case skyddar din basgitarr på bästa sätt mot både stötar och dåligt väder. 

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Det handlar om skydd, säkerhet och professionalism. Du måste ta väl hand om din bas och skydda den, och här är en koffert, en hardcase, en hardbag eller en flightcase för bas det rätta valet. Din elbas förtjänar det bästa skyddet , och du får den med en koffert för din bas.

Flightcase för bas

En koffert eller flightcase för bas skyddar mot stötar, slag, temperaturförändringar och till viss del även mot fukt. Så om du vill ta bästa möjliga hand om din bas behöver du en koffert eller flightcase för bas. Kofferten till basen har alltid ett handtag man kan bära den i, och den är hård så att den skyddar din elbas så bra som möjligt, det är också därför den ibland kallas för ett hardcase för bas eller en "hardbag".

Koffert för din elbas

Håll ett öga på den här sidan här på DanGuitar.se eftersom vi ständigt strävar efter att tillhandahålla det bästa urvalet av skydd för din bas, så nya koffertar och flygfodral finns alltid till salu här. Det sägs att den bästa kofferten är den du använder. Och en sådan koffert för bas kommer du att använda många gånger på vägarna hemma och utomlands, där den hjälper till att ge optimalt skydd för din bas. Den ger ett bra skydd mot fukt, stötar och slag, så det ser bara mer professionellt ut att du packar upp din bas från ett fodral när du kommer till ditt speljobb.

Bas kofferten kan förses med dragkedja eller hasp, så köp det skydd och hardbag du helst vill öppna upp när du behöver avslöja basen och dess härligheter.

Vilken form ska en koffert för bas ha?

Köper du en generisk universalkoffert för bas så finns det nästan 100% garanti för att kofferten passar bra till din elbas, men vi på DanGuitar.se erbjuder alltid en bra returpolicy på både baskoffertar och annan utrustning så att du har möjlighet att byta ut kofferten om den mot alla odds inte passar din bas, eller om den på annat sätt är annorlunda än du tänkt dig att din koffert till din bas ska vara.