Laddar

Keyboardstativ

Stativ till keyboards i bra och stabil kvalitet som dessutom är lätta. 

9 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

9 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Köp keyboardstativ som passar dig och dina önskemål

Hos oss finns ett brett urval av keyboardstativ av hög kvalité. Vårt breda sortiment betyder att det finns något för alla spelare. Allt från hobby spelaren till den professionella utövare har användning av produkterna vi säljer. För att veta mer om en enskild produkt så finns det en detaljerad beskrivning på varje produkt när man klickar på den. Skulle det fortfarande finnas frågor och funderingar så tveka inte att höra av dig till oss, vi hjälper gärna till. För produkter som finns i lager har vi en leveranstid på 1-2 dagar. Denna information kan hittas direkt på produktöversikten i den specifika kategorin.

Hög kvalité och många användningsmöjligheter

Ett keyboardstativ i bra kvalité betyder att det är stadigt och är samtidigt lätt att bära med sig om man är på resande fot. Vissa av våra keyboardställ har möjligheten att hålla en extra dator eller keyboard. Den kan vara användbart om man är på spelning eller använder sin dator att spela in ljud till ett externt ljudkort på datorn. Information om detta finns i beskrivningen. Här hittas även information om hur mycket vikt stativet klarar. Det är viktigt att man tar alla dessa faktorer i beräkning när man ska köpa ett nytt stativ, det säkrar att man får en produkt som man har mycket användning för och kan ha i lång tid.

Dubbelkryss för extra stabilitet och justerbarhet

En annan detalj som kan vara bra att tänka över innan man köper ett keyboardstativ är att köpa ett som är justerbart. Genom att ha möjligheten att justera i höjdled kan man enkelt byta position och välja om man vill sitta eller stå upp när man spelar. Våra keyboardstativ som har ett dubbelt kryss gör att det står extra stabilt och kan bära mer vikt. På dessa kan både sidled och höjdled justeras. Hela vårt utbud av dessa stativ hittar man också här på denna sidan. Med ett keyboardstativ kan man också låta sitt keyboard stå framme säkert utan att behöva packa ner det varje gång man inte ska spela mer. Vi säljer en mängd olika stativ från olika märken och varianter i olika prisintervaller som ökar valmöjligheten för dig som kund.

Handla trygg och säkert hos DanGuitar.se

När man som kund köp ett nytt keyboardstativ hos oss kan man känna sig trygg att allting går snabbt och smidigt utan krångel. Vi erbjuder kvalitetsgaranti med 30-dagars returrätt på alla produkter som köps här på hemsidan. Gör beställningen innan kl.15 så skickar vi din order redan samma dag så att keyboardstativet kommer så snabbt som möjligt till dig. Vi säljer allt du kan tänkas behöva i instrument väg så ta chansen och kolla runt på sidan och se om det finns mer som kan vara av intresse. Vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp och att du kommer tillbaka till oss snart igen! Vi önskar dig välkommen till oss på DanGuitar.se.