Laddar

Metronomer

Elektroniska och mekaniska metronomer som gör att du håller rätt tempo hela låten igenom. En metronom är också bra att ha då du ska lära dig spela snabbare på tex. piano.

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Spela instrument bättre med en metronom

Om du använder en metronom kommer detta att hjälpa dig att bli en bättre musiker, så du tränar på att hålla rätt tempo och rytm. Vi har valt ut de bästa metronomerna på marknaden så att du inte behöver välja mellan för många olika typer. Hos oss hittar du de bästa metronomerna med stämmare för alla instrument, både för gitarr, bas, fiol, ukulele etc. Dessa har även mikrofoner för akustiska instrument och jack in/utgång för elektriska instrument. Du hittar även trumträningsblock med inbyggd metronom och takträknare. Då kan du enkelt träna övningar som senare kan användas på trumsetet. Alla dessa produkter i denna kategori är lätta att bära vart du än befinner dig i världen.

DanGuitar - instrument och tillbehör

Här på DanGuitar har vi ett stort utbud av musikinstrument och tillbehör.
Om du har några frågor om våra musikinstrument, tillbehör eller metronomer hjälper vi dig gärna att välja rätt produkt. Kontakta vår kundtjänst som är experter på musik och instrument så hjälper vi dig och hittar rätt produkt. På DanGuitar har vi valt ut de bästa metronomerna för instrument till bästa möjliga pris, så att du får mest för pengarna. Vårt säljteam består av erfarna musiker som är kunniga om musikinstrument och tillbehör. Därmed garanterar vi bra service, där vi lovar att hjälpa dig om du har några frågor om vilken metronom du ska välja. Kontakta oss gärna via vår telefon eller genom att skicka ett e-postmeddelande så lovar vi att hjälpa till snabbt. Vi har även en trygg och bra returrätt om du kommer hem och har köpt fel musikinstrument eller tillbehör. Om du vill se mer av våra spännande nyheter och fantastiska erbjudanden kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev idag.