Laddar

Subwoofer

En subwoofer förstärker ljud som ligger under 150 Hz - de djupa bastonerna. En extra högtalare som denna ger perfekt bottenklag i ljudbilden. Se vårt urval av subwoofers här på sidan. 

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

En detaljerad förklaring

På de enskilda subwoofer-produkterna finns en detaljerad beskrivning av hur du skapar rätt balans i ljudbilden och hur du ska ansluta eventuell extra utrustning till ditt ljudsystem. Du får bättre helhetsintryck av ljudet om du först har en uppfattning om vad som är rätt ljudbild för dig.

Det djupa soundet

Eftersom vi själva står för importen kan vi erbjuda väldigt förmånliga priser.

Paketlösning med allt inklusive

Hos oss hittar du också paketlösningar med subwoofer och alla de tillbehör du kan behöva. Kontakta vår kundservice om du vill ha råd och hjälp med att välja rätt produkt för dig och genomföra ett köp.

Rätt subwoofer för ändamålet

En subwoofer kan med rätt inställningar ändra ljudet så att det blir tio gånger bättre. Solida subwoofers av trä med metallgaller som gör att de tål även hårdhänt användning. Även subwoofer kan serieförbindas om man har rätt slags kablar. 

Hur ska en subwoofer användas? 

Det finns hur många som helst sätt att använda en subwoofer på för att uppnå precis det ljud som man önskar. Det vanligaste sättet är att man kopplar direkt till en förstärkare eller seriekopplar med topphögtalare. Man kan också använda ett delningsfilter så att man kan kontrollera de olika frekvenserna i diskanten och basen.
En subwoofer används främst som ett delelement vars uppgift är att lyfta fram basen och göra den ännu fylligare. Subwoofern kan placeras var som helst, de flesta modeller har handtag som gör det lätt att lyfta och flytta på.

Nödvändig att ha

Är man väldigt kräsen med ljudet på sitt ljudsystem är det viktigt att man sätter pengar på den rätta subwoofern. Konsertljudet blir fylligare och varmare och basen kommer att kännas, inte bara höras, och ge en helt annan upplevelse åt dem som sitter och lyssnar eller är uppe på dansgolvet.

Våra fördelar

På grund av egen import kan vi erbjuda våra subwoofers till väldigt bra priser - utan att dra ned på kvaliteten. Vi har dessutom snabb leveranstid.