Laddar

Batteridrivna högtalare

Förstärkare som går på batterier är väldigt praktiskt om man vill kunna spela elgitarr utomhus, hålla ett tal i en utomhusfest eller annars vill vara oberoende av sladdar och elnät. 

5 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

5 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

En batteridriven högtalare är en supersmidig högtalare som du kan ta med dig överallt och skapa din egen fest eller höras i mängden. En batteridriven högtalare kan användas både som musikanläggning och till föreläsningar - kanske till och med för att spela på gatan om du behöver en batteridriven högtalare där!?

Batterihögtalare

En högtalare med inbyggt batteri, eller åtminstone en som kan fyllas på med fräscha batterier, är byggd för att skapa ljud där DU behöver det. När det sitter ett batteri i högtalaren kan ljudet tas med var som helst. Fördelar med en högtalare med batteri En batteridriven högtalare är till sin natur också en aktiv högtalare som bär en egen strömförsörjning i form av ett batteri – inbyggt eller för manuellt byte. Många av DanGuitar.dks batteridrivna högtalare har ett "inbyggt" batteri, som inte behöver bytas ut, som konventionella batterier, och som laddas med den batteridrivna högtalarens medföljande strömförsörjning, och då är du redo för nästa jobb!

Uppladdningsbar högtalare

De flesta av DanGuitar.ses batteridrivna högtalare innehåller själva ett inbyggt batteri, så du kan ladda din batteridrivna högtalare helt enkelt genom att ansluta strömförsörjningen hemma. Då är den batteridrivna högtalaren snabbt redo att återigen ge sitt bästa ute på gator och gränder.

Bärbar högtalare med batteri

En batteridriven högtalare är gjord för att ta med sig var du än behöver ljud. Den batteridrivna högtalaren kan användas för att ta med festen till parken, eller för att spela din egen musik på tunnelbanan, men en batteridriven högtalare kan också användas för att förstärka ljudet under en föreläsning eller teaterföreställning. Några av våra batteridrivna och portabla högtalare är byggda så att en akustisk gitarr kan kopplas till en separat kanal i den batteridrivna högtalaren, så fråga DanGuitar.ses kundtjänst om det är något du är tveksam om.