Laddar

Mikrofonpaketlösningar

Olika slags mikrofonpaketlösningar med mikrofon, högtalare/ förstärkare samt nödvändiga kablar. En smart och bra lösning där du får allt du behöver för att komma lätt igång.

6 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

6 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Ett paket med mikrofon och allt du behöver är det säkra sättet att bli hörd i alla sammanhang. När vi pratar om en paketlösning med mikrofon tror vi därför att DanGuitar.se har samlat allt du behöver för att kunna prata, ropa eller sjunga med din nya mikrofonpaketlösning så att du hörs i alla sammanhang.

Vad är en mikrofonpaketlösning?

En mikrofonpaketlösning från DanGuitar.se är ett snyggt paket med allt du behöver för att bli hörd. Man kan nog också kalla det för ett "mikrofonset", men vi tycker att "paketlösning" är en mer omfattande term. Med en mikrofonpaketlösning behöver du inte tänka på om du har kommit ihåg att köpa kabel ... Om du har rätt kontakter tillgängliga ... Eller om din högtalare fungerar ... För med våra paketlösningar med mikrofon får du allt på en gång - både mikrofon, kabel och förstärkare/högtalare.

Paketlösning med en eller flera mikrofoner

På DanGuitar.se har vi samlat några olika paketlösningar med mikrofoner för alla behov. Om du behöver en eller flera mikrofoner i din mikrofonpaketlösning är därför helt upp till dig.

Mikrofonset, högtalarlösning eller

Kärt barn har många namn, men ett komplett paket med mikrofon och alla tillbehör är i alla fall vad du behöver!

Trådlöst mikrofonpaket?

Behöver du en mikrofonpaketlösning med trådlösa mikrofon(er) i paketet så har DanGuitar.se även trådlösa mikrofonpaketlösningar på lager, och du kan till och med få en mikrofonpaketlösning där medföljande högtalare och förstärkare ÄVEN är trådlösa med hjälp av en inbyggt batteri. En sådan mikrofonpaketlösning är ovärderlig om du behöver hålla ett båltal till Majbål, eller om du bara vill leka och sjunga i parken med vänner och din nya uppsättning mikrofon och resten av paketet.