Laddar

Skivspelare

LP-skivor och skivspelare har blivit populära igen och det har tom. blivit inne för moderna bands att ge ut musik även på LP. Redan 1948 kom de första vinylskivorna på marknaden och gjorde att musik kunde börja spelas med bättre kvalitet och med högre ljudvolym där hemma. Är du trött på det sterila ljudet på CD_er eller MP3-filer ska du satsa på hederliga LP-skivor.

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Dynamiskt ljud

Här på sidan ser du vårt urval av skivspelare i bra kvalitet. Vi har LP-spelare till både hemmabruk eller proffsiga DJ:s som är noga utvalda för att hålla våra höga kvalitetskrav.

Fantastiskt samarbete med producenterna

För oss är det viktigt att samarbeta direkt med producenterna för att kunna erbjuda våra kunder hög kvalitet till förnuftiga priser. Vi samarbetar bland annat med Omnitronic som tillverkar produkter av hög klass utan att det blir för invecklat att använda eller för dyrt.

Tillbehör på köpet

De skivspelare som kan konvertera Lp-skivor till MP3-filer har en bruksanvisning som förklarar hur utrustningen ska användas och hur konverteringen ska göras så att de gamla goda hitsen kan överföras till datorn. Bland annat medföljer USB-kabel som kopplas mellan skivspelare och dator. På de enskilda produkterna kan du läsa mer om vad exakt som ingår i produkten.

Den kompletta upplevelsen

Vi har även extra pickup-nålar till olika modeller på lager. Är nålen på din gamla skivspelare välanvänd eller tom. söndersliten, rekommenderar vi att du byter ut den till en av våra nya, så att nålen inte repar sönder dina favoritvinyler.

Till lek och jobb

Du kan själv öva dig på att scratcha där hemma utan att vara rädd för att förstöra skivspelaren. Våra skivspelare är gjorda för att kunna tåla en hel del, om det så gäller att underhålla på festen hemma eller ute på klubbar som DJ.

Skapa egen musik

Vissa av våra modeller har medföljande program som kan spela in och redigera ljud så du kan till och med skapa ljud/ effekter själv. Läs mer på de olika skivspelarna från bl.a. Omnitronic och hitta den modell som passar dig bäst.

Den bästa utrustningen till priset

Vi strävar efter att ha produkter av hög kvalitet till förnuftiga priser i vårt sortiment. Omnitronic tillverkar välfungerande och användarvänliga skivspelare av bra kvalitet som inte kostar för mycket. Redan ett par arbetsdagar efter genomfört köp levereras din nya skivspelare.

Retro i moderna tider

Är bra ljudkvalitet viktigt för dig och fina skivomslag som tillsammans med musiken skapar en helhet, ska du börja lyssna på LP-skivor. Många samlar på vinylskivor eftersom det för många ger en helt speciell lyssnarupplevelse. Man hör hela skivan från början till slut och får en helt annan överblick över musiken, dessutom är kvaliteten på ljudet en helt annan än den i CD:er och MP3-filer. Gör en bra investering idag oavsett om det gäller för hemmabruk eller om du vill jobba som DJ!