Laddar

Studiomonitor

Aktiva och passiva studiomonitorer i olika storlekar. På grund av egen import kan vi erbjuda våra studiomonitorer till riktigt bra priser utan att pruta på kvaliteten.

6 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

6 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Här hittar du allt du behöver för studiomonitorer. Monitorer för ljudstudion måste vara lojala, neutrala och inte färga ljudet, så att du kan bedöma kvaliteten på dina inspelningar eller en mix genom dina studiomonitorer.

Monitorer för studion

En studiomonitor måste kunna återge kvaliteten på dina inspelningar eller din mix i studion, så att du via studiomonitorn kan bedöma ljudkvaliteten och balansen mellan de olika spåren i mixen. En bra och välutrustad studio har till och med flera studiomonitorer, som kan låta olika eller är designade att lyssna på på olika avstånd.
Vissa studiomonitorer är designade för "närfältslyssning", medan andra monitorer för studiobruk är gjorda för att lyssnas på lite längre bort.

Studiemonitorer

Ingen studie utan monitorer! Du måste investera i en uppsättning bra studiomonitorer. Vill du ha något med din studio så klarar du dig inte utan monitorer och därför har DanGuitar.se ett bra utbud av studiomonitorer, varav en stor del importerar vi själva av studiomonitorer till förmån för våra kunder, som är räddas från kostsamma mellanhänder och grossister.

Val av studiomonitorer

Innan du köper dina studiomonitorer, bekanta dig noga med vad monitorerna till din studio måste kunna göra. Om du är osäker på något, tveka inte att kontakta DanGuitar.dks kundtjänst där våra erfarna kollegor står redo med många års erfarenhet av studioanvändning av monitorer. Om du behöver goda råd om studiomonitorer så väntar DanGuitar.dk på din förfrågan via telefon, chatt eller e-post.