Laddar

Studiomixer

Det bästa inom studiomixers: med olika antal kanaler, olika funktioner och möjligheter, aktiva och passiva. Eftersom vi själva står för importen kan vi erbjuda våra studiomixers till väldigt förmånliga priser.

7 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

7 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Det bästa inom studiomixer

På denna sida kan du hitta det bästa inom studiomixer till riktigt bra priser. Vi säljer många olika modeller från välkända märken. Våra mixers finns i många olika prislägen vilket gör att det finns något som passar allas behov. Genom att vi importerar produkterna själva kan vi hålla priserna nere. För att veta mer om varje produkt så finns mer information att läsa i produktbeskrivningen eller se några av produktvideos som finns. Skulle det finnas frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till.

Många olika funktioner och möjligheter

Våra studiomixers kan användas till många olika tillfällen och har olika antal kanaler, funktioner och möjligheter. Med en studiomixer i bagaget har du alltid möjligheten att koppla till en inspelnings- och studiolösning oavsett var du är. Är man ett band kan man med fördel ha en mixer med flera inspelningsspår och stereo-ingångar för att kunna spela in alla instrument och sång samtidigt. Ljudspåren sparas sedan enkelt ner på ett SD-kort som man enkelt kan ta med sig till en dator. Man kan även ansluta det till datorn via USB och använda det som ett ljudkort att spela in med.

Gör inspelningar med riktigt bra ljudkvalité

Med några av våra studiomixers får du en perfekt mobil och bärbar inspelningslösning. Ta med din mixer till spellektioner och repetitioner och i och med att dem är lätta att spela in med kan du snabbt spela in ideér direkt när de uppstår. Dessutom är det enkelt att mixa och lägga på effekter med din studiomixer, spara dem och redigera dem på datorn. Med många ingångar kan varje enskild person höra sitt instrument och sin inspelning separat vilket ofta kommer väl till pass när man övar.

Perfekt om man vill göra liveframträdanden

Några av våra studiomixers har parametrisk mellantonkontroll som passar perfekt om man ska använda den i liveframträdanden. När man uppträder kan man spela in och mixa sitt uppträdande samtidigt. Dessutom kan man ställa in vissa av våra studiomixers så att dem spelar in automatiskt när den registrerar en viss decibelnivå vilket underlättar i liveframträdanden då ljudet kan sköta sig själv.

Handla dina produkter tryggt hos oss

Vi har säkra betalsystem och du har alltid rätt till 30-dagars öppet köp när du handlar hos oss på Danguitar.se. Vi har en leveranstid på 1-2 arbetsdagar när du beställer något som finns på lager. Du kan se information om leveranstid och lagerstatus på varje produktsida. Unna dig själv en riktigt bra studiomixer redan idag. Vi säljer även andra instrument och tillbehör till instrument så ta möjligheten och kolla runt på sidan och de olika kategorierna och se om det finns något som skulle passa dig och dina behov. Vi hoppas att du hittar det du letar efter och önskar dig varmt välkommen till oss!