Laddar

Utomhushögtalare

Utomhushögtalare som tål både regn, blåst och allmänt dåligt väder. Du kan här på sidan se våra olika modeller som alla tål att vistas utomhus.

5 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

5 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Design och kvalitet i topp

DanGuitar har de varumärken som håller om du vill ha en bra utomhushögtalare. Designen är snygg och kvaliteten i topp och dessutom är de väldigt förmånliga. 

Många fina finesser

När du läser mer om de olika varorna i produktbeskrivningen kan du se att dessa högtalare är tillverkade med fokus på fina detaljer. Du kan vara säker på att de har ljud som når ut i större församlingar. De kan seriekopplas med flera högtalare tillsammans eller koppla till en förstärkare så får du mest ut av ljudet. 

Oavsett om det bara gäller att få mera ljud till trädgårdsfesten eller du behöver förstärkning vid andra utomhusarrangemang kan vi varmt rekommendera en utomhushögtalare.

Det följer ofta med beslag med vår utomhushögtalare så att de kan sättas upp på önskat ställe. Högtalarna har både snygg design, är väldigt hållbara och kan ge dig bra underhållning i många år framöver.

Kombinera i det oändliga

Som tidigare nämnt står vår kundservice till rådighet om du behöver hjälp med frågor eller med att välja rätt högtalare. När beställningen väl är genomförd levererar vi dina varor redan efter ett par arbetsdagar. Du kommer alltså snabbt igång med dina nya högtalare om du beställer dem från oss!

Tillbehör till utomhushögtalarna

Om du vill få optimalt ljud ur vår utomhushögtalare rekommenderar vi att man investerar i bra kablar och/ eller en paketlösning där allt man behöver ingår. Allt du behöver göra då är bara att koppla i mixer eller förstärkare och så är det bara att köra på.

Givande samarbete

Vårt nära samarbete med producenterna gör att vi kan erbjuda våra kunder bra priser men samtidigt bevara en hög kvalitet på produkterna. Som tidigare nämndes kan man kontakta vår kundservice om man behöver hjälp på vägen med att hitta rätt högtalare eller tillbehör.