Laddar

Musikspelare & karaoke

Olika slags musikspelare som CD-spelare (både enkla och dubbla spelare), skivspelare (både USB och DJ-versioner), karaokesystem samt DJ-system som kan kopplas till dator. Vi satsar på kvalitet istället för kvantitet och har därför ett litet men bra urval av produkter i denna kategori.

Stort urval av musikspelare och karaoke

Karaoke och musikspelare finns i många varianter och modeller. Vi på DanGuitar.se har ett brett urval av produkter som passar för många olika tillfällen. Vi säljer produkter från många kända varumärken och information om varje produkt finns under produktbeskrivningen.

DJ-controllers

I denna kategori finns en mängd olika produkter som kan användas av såväl nybörjare som professionella. Produkterna är av hög kvalité och finns i olika prislägen för att kunna passa såsom som möjligt. DJ-controllers kopplas enkelt till datorn vilket gör det enkelt att styra och överblicka musiken. Det finns möjlighet att scratcha, justera tempo och mycket annat med hjälp av dessa. Vissa DJ-controllers kommer med RGD-justeringar vilket ger en bättre visuell feedback. Perfekt om man använder dem i professionellt syfte på klubbar och liknande.

Karaoke

VI har både karaoke-DVD:er och karaokespelare som är perfekt underhållning till fest! Man lägger enkelt på sången och man är igång med detsamma. Hos oss kan finns även möjligheten att köpa tillbehör, såsom mikrofoner med eller utan sladd, för att kunna använda din karaokespelare på bästa sätt.

CD-spelare för bästa ljudet

I kategorin med CD-spelare hittar du produkter för många behov och smaker. Vårt utbud av kvalitetsprodukter finns till bra priser för såväl hobby användaren som professionella DJ’s
Vissa anser att tiden för CD-spelare är förbi men det håller vi inte riktigt med om. Många har fortfarande sin stora skivsamling där hemma och vill fortfarande kunna lyssna på dem utan att behöva importera dem in i datorn. Nuförtiden kan man såklart lyssna på musik via streamingtjänster men det är något speciellt att kunna ta fram sin favoritskiva och lyssna på den. Vissa album som man har samlat på sig genom åren finns heller inte med säkerhet online. Är du osäker på vilken CD-spelare som passar dina behov så tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig med att göra rätt köp.

Skivspelare

Har du också funderat på att köpa en Skivspelare eller LP-spelare så finns i en mängd olika varianter här. Spela dina gamla skivor från dina favoritband på en skivspelare i modern tappning och få det genuina gammaldags ljudet. Vi är många som har ett förhållande till skivspelare. I dagens samhälle kan det till och med vara ganska coolt och retro att ha en skivspelare där hemma. Oavsett om man haft en innan eller inte så har vi ett brett urval här.
Det är lätta att komma igång med och det levereras snabbt direkt till dig.

Handla tryggt och säkert hos oss

Du kan känna dig helt trygg och säkert att du gör ett bra köp hos oss. Vi har kvalitetsgaranti med 30-dagars returrätt och du köper enkelt här från hemsidan. Beställer du innan kl.15, skickar vi din order redan samma dag och levererar inom 1-2 dagar på varor i lager. Vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp och att du kommer tillbaka till oss snart igen! Vi önskar dig välkommen till oss och att du blir nöjd med ditt köp