Laddar

Väskor & fodral

Om du reser mycket med dina högtalare och tar dem med på olika konsertplatser då är det viktigt med en bra väska som skyddar mot stötar och annat slitage. Vi har praktiska väskor på lager som skyddar dina högtalare och gör det lätt att ta dem med överallt.

8 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

8 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Livet på vägen är tufft på en högtalare. Därför kan det vara en bra investering att skaffa fodral eller transportväskor till dina högtalare för att skydda dem under transporten. Här hittar du allt ditt hjärta kan önska i väskor, fodral och cover till högtalare och monitorer

Cover för högtalare

Även om du kanske väljer att högtalaren inte ska vara pollstrad, kan ett bra högtalarfodral vara guld värt, eftersom ett sådant fodral skyddar mot de värsta ansträngningarna på väg in och ut ur lokalerna. Ett högtalarfodral är bra mot de värsta repor, stötar och bump, eftersom ditt hölje tar stryk istället för högtalaren som kommer oskadd fram. Vissa av våra högtalarhöljen är till och med vadderade, så dessa höljen till dina högtalare är väl lämpade för turnélivet.

Väska för högtalare

Du kan också gå ett steg längre och köpa en riktig väska till din högtalare. Högtalarväskan är också vadderad, så väskan ger högtalaren ett extra bra skydd mot stötar och slag. Om högtalaren inte är för stor kan väskan även användas för att bära högtalaren i de flesta fall.

Hitta rätt fodral för din högtalare

Det kan vara svårt att hitta precis rätt fodral eller väska till dina egna högtalare, men här kan DanGuitar.ses kundtjänst hjälpa till. Så om du letar efter precis rätt högtalarskydd eller väska, kontakta oss. Vi kommer att göra allt för att säkerställa att du får rätt skydd för dina högtalare.