Laddar

Rackcase

Stort urval av olika slags rackcase: Både i plast och av trä, med och utan hjul. Dessutom racklådor, rackstativ, mikrofonlådor osv. På grund av egen import kan vi erbjuda våra rack cases till förmånliga priser.

9 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

9 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

En av nyckelkomponenterna i alla turnéer är de allestädes närvarande rackboxarna. Oavsett om du behöver stapla förstärkare, ha kompressorer och effekter på vägen eller sätta ihop ett komplett ljudsystem behöver du rätt rackboxar till det. Rätt antal rack platser (U), rätt djup och rätt skydd. Det första du vill leta efter är det totala antalet monteringsfack eller "rackenheter" (kallas U eller enheter). Varje rackenhet är 1,75 tum hög, vilket borde ge dig en bra uppfattning om hur stor din rackbox ska vara. Du kan behöva överväga att välja två rack istället för en stor, speciellt om du behöver flytta din utrustning ofta. Olika utrustningar som kan monteras på rack kräver olika djup, så du måste hålla koll på rackets djup innan du bestämmer dig.

 

Nästa sak att tänka på när det gäller rackboxar är materialet som rackboxen är gjord av. Materialet spelar en roll för hur mycket skydd rackboxen ger din utrustning. Den allmänna regeln är att det finns en avvägning mellan vikt och skydd: ju lättare materialet är, desto mer bärbar är rackboxen; ju tyngre material, desto bättre skydd ger rackboxen. När du väl har hittat din racklåda kan du behöva använda racklådor, hyllor och skruvar för att montera ditt gear. Förutom rackboxar har vi också de viktiga racktillbehören. Allt i lager och redo att skickas! Ta en titt på vårt urval och om du inte hittar det du letar efter är det bara att ringa till din personliga produktspecialist.