Laddar

Phantom-strömförsörjning

För att kunna använda en kondensatormikrofon är phantom power ett måste. Det är inte alla mixers och förstärkare som har inbyggd phantom power. Därför kan det vara nödvändigt att ha en extern phantom power strömförsörjning så du inte riskerar att mikrofonen du vill använda inte går att koppla i.

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Vissa mikrofoner, speciellt av kondensortyp, behöver en strömförsörjning med 48 Volt för att fungera, och eftersom inte alla mixerbord kan förse mikrofonerna med nödvändig ström, kan du behöva en strömförsörjning till din kondensatormikrofon.

Försörja med fantomkraft

En fantomströmförsörjning löser problemet när det inte finns någon fantomström i den använda mixern eller studiokonsolen, vilket särskilt kan vara fallet med äldre utrustning i studiorna eller på livescenerna runt omkring. Fantomströmförsörjningen bildar en mellanliggande länk mellan mixerpulpet och mikrofonen, där den ser till att det även blir 48 Volts spänningsskillnad i dina XLR-kontakter för mikrofonen.

Fantomkraft för din mikrofon

Det är viktigt att försörjningen av fantommatning till mikrofonerna är korrekt och stabil vid erforderlig 48 Volt fantommatning, och på DanGuitar.se har vi alltid några bra fantomströmförsörjning i lager för billiga pengar. Du måste vara medveten om om du behöver en fantomströmförsörjning med eller utan batteri. Och kom ihåg: När du är ute på jobbet, se ALLTID till att det finns färska batterier i din fantomströmkälla om du har valt en fantommatning med batteri...