Snabb leverans
Returrätt til 24/1 2024
Frakt från 59 SEK

Väskor till mixerbord

En mixer är ett både dyrbart och känsligt föremål som behöver en väska av bra kvalitet som ger ordentligt skydd.

4 produkt(er)

Med rätt väska till din mixer kan du skydda den från vardagen på vägen eller när du transporterar den mellan replokalen och andra ställen. En mixerbag kan visa sig vara oumbärlig och spara dig mycket besvär.

Väska för mixer

En mixer kan vara lite känslig... Däremot representerar mixern för de flesta av oss en stor investering, där vi har köpt det bästa och dyraste vi har råd med. Därför är en väska till din mixer en riktigt bra idé. En mixerbag skyddar eller kan användas som lock till din mixer när den lämnas på ställen där det finns damm eller där det kan regna fatöl...

Rätt mixerväska

Det är olika för de olika baggarna till mixer, om de har handtag, axelband eller hur tjock vadderingen är. Men en bra väska för din mixer sviker dig aldrig, och din mixer är väl skyddad mot vägens påfrestningar. Mixerväska skyddar mot stötar, slag, damm och vätskor, för något så enkelt som en bra regnskur kan utgöra ett stort hot mot mixern om den inte packas i en bra bag.

Skydda mixern

Det gäller att vara förutseende och skydda sin mixer med en bra väska till mixern innan dagen olyckan är framme. En mixerväska är en mycket blygsam kostnad jämfört med om det uppstår skador på en dyr och bra mixer – skador som hade kunnat undvikas med en väska.