Laddar

Powermixer

Som det tidigare skrevs i avsnittet om mixerbord förhandlar vi även mixerbord med inbyggd förstärkare. På grund av egen import kan vi erbjuda våra powermixers till väldigt förmånliga priser - utan att pruta på kvaliteten!

8 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

8 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Många funktioner

I vårt avsnitt om mixers har vi en utförlig beskrivning av mixerns funktioner så att du inte blir helt förvirrad då du ser alla knappar och in-/outputs. Principen bakom en mixer är faktiskt väldigt enkel och du kommer snabbt att lära dig de olika möjligheterna och funktionerna.

Kvalitetskontroll

Oavsett om du är på jakt efter en simpel monomixer med få ingångar eller stora mixers med många kanaler, har vi genom en tuff valprocess kommit fram till vilka få men enastående producenter vi vill samarbeta med som kan leva upp till våra stränga kvalitetskrav.

Den enkla lösningen

Om du vill investera i tex. vår 6-kanals mixer får du en mixer som är lätt att använda med volume fader, EQ-kontroll, reverb/ eko-kontroll, gain-kontroll mm. Dessutom får du också master-volume kontroll, inbyggda digitala effekter, stereoequalizer-kontroll, effekt-loop. En powermixer tillverkad i hållbar kvalitet som kommer att hålla för lång och flitig användning.

Musikerns favorit

Du kan också satsa på en monoförstärkare med mixer som passar perfekt ihop med en av våra utomhushögtalare. Det är möjligt att ansluta mikrofon och det finns ingång till jack-kontakt och musikspelare. Det finns dessutom bas- och diskanttonkontroller samt volymkontroll som kan dämpa ljudet tex. om du ska tala i mikrofon.

Till musiker på farten

Ett ljudsystem tillsammans med mixer som kan transporteras är väldigt praktiskt. Vi har till exempel paketlösningar där allt som behövs ingår.

Har du frågor?

Det kan kännas oöverkomligt att välja rätt powermixer då det finns så många alternativ med olika funktioner att välja mellan. Är du osäker och vill ha hjälp och råd på vägen är du så klart välkommen att kontakta vår kundservice som mer än gärna vill hjälpa dig med att hittar rätt powermixer som passar ditt behov.

Låga priser - bra kvalitet

Vi har ett nära samarbete med våra producenter som gör att vi kan erbjuda varor av riktigt bra kvalitet till förmånliga priser. Dessutom importerar vi själva vilket gör det ännu mera fördelaktigt.

Snabb leverans

Vi levererar snabbt och säkert och för oss är det viktigt att erbjuda våra kunder bra service och produkter av hög kvalitet.

Drömmen går i uppfyllelse

Powermixern är rätta valet för musikern som vill ha en mixer med inbyggd förstärkare. Du kan lägga till ett visst antal olika enheter och blanda olika ljud och prova dig fram hur du vill. Med våra användarvänliga produkter och snabba leveranstid blir det inte mycket lättare att komma igång.