Laddar

Knoppar & lås

Knoppar till axelband samt ”straplocks” som låser fast bandet så du inte behöver oroa dig för att gitarren dimper i golvet under de mest hängivna riffen. Se vårt urval här!

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Remknoppar och remlås är viktiga för hur du använder din gitarr. De är en länk mellan ditt axelband och din gitarr och säkerställer att du kan stå upp och röra dig medan gitarren är säkert och fast förankrad. Spanska gitarrer brukar inte födas med remknoppar men då kan du lyckligtvis köpa remskruvar i lösvikt som du enkelt kan skruva in i din gitarr (kom ihåg att borra efter)

Om remmen glider kan det orsaka allvarlig skada på din gitarr. Så om du vill vara 100% säker med din gitarr kan du med fördel investera i ett remlås. Remlås är enkla att installera. Basen är fäst precis som alla vanliga remknoppar, och huvudet är fäst vid ditt band. Remlås designen säkerställer att du kan röra dig fritt utan att behöva oroa dig för att din rem faller av. En uppsättning remlås är en av de bästa billiga investeringarna du kan göra.