Laddar

DJ-controllers

Med ett DJ-set kopplat till datorn kan du med controllern spela musik på din dator och kan dessutom mixa och scratcha dina MP3- eller iTunes-filer. Många DJ:s väljer idag att helt enkelt spela musik från datorn eftersom det är så lätt att få överblick och styra musiken då man ska scratcha, mixa, justera ljudet, ändra tempo osv. Våra DJ:sets för dator kan användas både hemma och på klubbar.

1 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

1 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

En DJ-kontroller är oumbärlig för dig som vill spela musik för massorna och den dansande publiken. Även den enklaste DJ-kontrollern kan göra mer än vad som var möjligt för 20 år sedan med din mixer och ett par skivspelare, och DJ-kontrollern har bara börjat sin vinstsvit.

DJ mixerbord

DJ-kontrollern gör det för en hel konsol. DJ:n ansluter controllern till sin dator, där musiken finns i digital form, och DJ-controllern gör resten av jobbet med att matcha beats som kan scratch, fade och mixas på mixerbordet med ett minimum av övning.

Billig DJ-kontroller

Även den billigaste DJ-konsolen kan göra mycket mer än du kunde föreställa dig i din vildaste fantasi. På DanGuitar.se strävar vi efter att kunna leverera i alla prisklasser, så att du alltid kan få en DJ-controller som matchar dina behov och plånbok. Du kommer definitivt att bli imponerad av din nya DJ-kontroller. Om du har använt ett gammalt DJ-bord för dina spelningar tidigare så lovar vi att det nu är på väg mot soptippen... Lyckligtvis är det billigt att ta sig fram i konsten att digital DJ-a, och det kräver inte att du är ett tekniskt geni när du behöver använda din DJ-kontroller.

Mix, scratch och mix

Även om musiken lagras digitalt innehåller en DJ-kontroller möjlighet till alla samma DJ-tricks som du alltid har kunnat göra. Du kan mixa, fada, scratcha och matcha tempot på dina danslåtar med det kraftfulla digitala mixningsverktyget som en DJ-kontroller är. ... Och då kan en DJ-kontroller vara på ett väldigt litet utrymme.
Detta är en fördel under transport till spelningen och ut på plats om arrangörerna har avsatt begränsat utrymme för dig och din DJ-utrustning.