Laddar

CD-spelare

Omkring år 1981 hade företagen Sony och Philips kommit så långt i finslipandet av teknologin i CD-spelare att man kunde börja sälja det till allmänheten. I dag finns CD-spelare i allt från stereosystem, i datorn, som discman/ walkman och avancerade CD-spelare som används av DJ:s.

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Oändliga möjligheter

Vi har ett brett urval CD-spelare med både professionella CD-spelare till DJ:s, dubbla CD-spelare (till mer än en CD åt gången), top load CD-spelare och scratch CD-spelare. Dessutom har vi enheter som kan läggas till som spelar MP3-filer. Det kan vara via USB eller CD:en i sig.

Bra kvalitet - låga priser

Eftersom vi själva importerar våra varor kan vi erbjuda bra kvalitet till förmånliga priser, detta gäller även våra CD-spelare som är av riktigt bra kvalitet men fås billigt.

Något för alla smaker

Vi har CD-spelare för alla behov och smaker; både för dig som bara har musik som fritidsintresse och för dig som vill ha kvalitet på professionell nivå. Vi har CD-spelare från Omnitronic med funktioner anpassade DJ:s på klubbar. Dessutom kan man sammansätta flera komponenter med sin CD-spelare. Flera av våra modeller är tillverkade med anti-shock som skyddar mot eventuella störningar under spelningen.

Ljudexempel

Vissa av våra produkter har ljudexempel under produktbeskrivningen så att man får en uppfattning om ljudkvaliteten och hur det fungerar. På så sätt får du bra inblick i produkten före du bestämmer dig för vilken modell du vill ha.

Nästa stora sångtalang?

Vi förhandlar även produkter från Madboy som producerar senaste nytt inom karaokespelare som kan spela alla möjliga format. Design, kvalitet och användarvänlighet är nyckelorden för dessa produkter. Du kan öva dig på din sång där hemma eller använda den på en bar eller klubb med flera mikrofoner.

Många funktioner

Våra karaokespelare är mer praktiska än en vanlig DVD-spelare. Det finns inbyggt SD-kortavläsare i vissa produkter samt USB-ingång. De kan även konvertera icke-kopieringsskyddade CD:er direkt till maskinen. Utöver de praktiska funktionerna har man satt stor vikt vid hög kvalitet och läcker design så att det syns att man har investerat i en produkt av hög kvalitet.
Oavsett om du bara vill ha trevliga hemmakvällar med sång eller ska jobba som DJ har vi ljudsystem som kan användas. Är du osäker på vilken produkt du ska välja är du så klart välkommen att kontakta vår kundservice. Efter genomfört köp tar det endast ett par arbetsdagar så får du ditt nya CD-system levererat.